Doesn't anybody stay in one place anymore...


2008-06-04 - 09:49:56


Igår var en sån där dag då alldeles för mycket hände på samma gång. Som tur är har jag ju redan skrivit om
min morgon (så den hoppar vi över nu). Istället hoppar vi direkt till lunchen. Hände verkligen inget speciellt eller något som är värt att nämna, det var helt enkelt en helt vanlig lunch..

Efter lunchen skulle lärarna och treorna spela fotbollsmatch mot varandra. Det är när jag, E och M bestämmer oss för att kolla på matchen som det komiska börjar.. Vi var alla tre övertygade om att matchen skulle spelas på Hammarby IP klockan 13:00. Sagt och gjort begav vi oss iväg från skolan vid halv ett-tiden för att ta tunnelbanan mot Hammarby. Varken jag eller M hade en aning om vilken hållplats vi skulle gå av vid eller var den där idrottsplatsen låg, vi litade helt på att E hade allt under kontroll. Dock visade det sig ganska snart att så inte var fallet. Vi gick i alla fall av vid Hammarbyhöjden och började gå lite sporadiskt "uppåt". Efter någon minuts gående kom vi fram till vad som såg ut som en idrottsplats med flera fotbollsplaner och ett löpspår runt. Det var fullt av ungdomar på gräset, problemet var att ingen av dem var från vår skola. Lite förvirrade fortsatte vi att gå. Efter några hundra meters promenad, och oundvikligt babblande om ytterst viktiga saker, frågade M lite snällt en gubbe som gick förbi oss var Hammarby IP låg. Han visst inte riktigt, men sa att "det är många ungdomar på Hammarbyhöjdens IP" och pekade mot fältet vi gått förbi tidigare. Vi tackade och sa hejdå till gubben, men fortsatte ändå gå åt motsatt håll för att hitta Hammarby IP...

Efter att ha frågat flera personer om de visste var Hammarby IP låg (alla svarade att de inte visste) erkände vi oss besegrade och ringde till våran lärare. Hon sa att matchen skulle spelas på Hammarbyhöjdens IP (den idrottsplatsen vi hade varit  vid) och att det skulle börja 14:00 (anledningen till att det inte var några andra från vår skola där eftersom vi var drygt en timma för tidiga). Så det var bara att börja om igen genom att ta tvärbanan till Gullmarsplan och sedan T-banan till Hammarbyhöjden.. Haha, sååå förvirrande..

Efter matchen (som lärarna vann med 2-1) åkte jag till centrum. Där träffade jag ingen mindre än R som jag inte pratat med på år och dag. Vi stog i någon halvtimme och snackade tills min buss kom. Gissa vem som satt på den bussen? N!! Två gånger på samma dag är inte dåligt, haha! Denna gång var det dock inte planerat..

4 KOMMENTARER



Kommentarer
Ellen kommenterade:

nä, inget speciellt på lunchen... ;) hur går det med det förresten?

2008-06-04 @ 09:52:53
ell kommenterade:

http://youtube.com/watch?v=Vzy6lDG2c48



You're so far away, doesn't anybody stay in one place anymore?

2008-06-04 @ 10:53:51
Blogg/hemsida: http://ellwandahl.blogg.se/
Towe kommenterade:

Haha inget speciellt på lunchen, nej nej. ;-)

2008-06-04 @ 11:19:40
Blogg/hemsida: http://towiss.blogg.se/
maria kommenterade:

Lunchen:) !!!(L)

2008-06-05 @ 07:51:49
Blogg/hemsida: http://mariaklein91.blogg.se/

Kul att du vill kommentera det här inlägget!
Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Adress till blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback