Dag 10 - Alla helgons dag


.... DATUM: 2009-10-31 TID: 18:54:16
Har haft en riktigt mysig dag idag :) Åkte och storhandlade med pappa på förmiddagen och sen bakade jag muffins på eftermiddagen. Två plåtar blev det! Nu ska jag hjälpa till med middagen, och sen blir det filmtittande med familjen. Näst sista höstlovsdagen, och näst sista dagen innan älsk kommer hem!
Imorgon kanske det blir övningskörning! Måste ju lära mig att hitta dragläget.. Verkligen inte det lättaste! :P

Dag 9 - Tänt vare här!


.... DATUM: 2009-10-30 TID: 23:06:09
Intensivt layoutfixande av affärsplanen hela dagen hemma hos Julia! Från 9:30 till 18, vilket innebär att jag är heelt slut nu!! Men vi är så gott som klara, galet duktiga har vi varit! :) Blir korrekturläsning och lite småfixande i helgen, deadline är på måndag..
Imorgon blir en mysdag med familjen. Behöver nog kyla av hjärnan lite.. Gonatt! :)

Dag 8 - Höst


.... DATUM: 2009-10-29 TID: 18:57:56
Idag blev det en vilodag från affärsplansskrivandet. Har försökt fixa fram en logga till företaget, annars har jag mest tagit det lugnt. Sov lääänge! Imorgon ska vi vara hos Julia och fixa med layouten. Känns som att det inte finns så mycket mer att skriva om idag.. En ganska lugn höstlovsdag helt enkelt :)
Älsk är visst och besöker amish-folket idag där borta i USA. 3 dagar kvar tills han kommer hem! :)

Dag 7 - Affärsplan


.... DATUM: 2009-10-28 TID: 22:37:11

Den här dagen försvann snabbt som tusan! Julia var här idag, precis som igår, och vi fortsatte att skriva på affärsplanen :) Är nästan klara med alla textdelar, på fredag ska vi fixa med layouten hemma hos Julia. Tror att det kommer bli skitbra! Vi fotoade varandra idag också, så det blir min sysselsättning imorgon; redigera bilder.
Dessutom är det bara 4 dagar kvar tills älsk kommer hem! Tiden går fort när man uffar ;)


Dag 6 - Entreprenörer


.... DATUM: 2009-10-27 TID: 17:55:10
Idag kom Julia hit vid 10-tiden. Fram tills att hon åkte igen vid 17 har vi skrivit på affärsplanen till vårt företag. Riktigt mycket hann vid med! Blev dock lite överhettning av hjärncellerna på slutet ;) Imorgon blir det en repetition av idag, men förhoppningsvis hinner vi såklart med att skriva ännu mer!

Ska snart äta middag, och sen blir det serietittande resten av kvällen tror jag.. Måste samla krafter tills imorgon :)
Älsklingens aktivitet idag: roadtrip.

Dag 5 - Aldrig ensam


.... DATUM: 2009-10-26 TID: 20:50:31

Har skrivit på en rättskunskapsuppgift, pluggat lite matte och lyssnat på bra musik. Blev till exemepel introducerad till låten ovan, skitbra! Dessutom coolt att hela låten är inspelad med en systemkamera, Canon 5D Mk II för att vara exakt ;) Uppdaterade designen på bloggen lite också, nu trivs jag bättre. Har även kunnat chatta lite med älsk, som befann sig på ett Starbucks i Philadelphia. Avundsjuk flickvän? Inte alls.. Mindre än 7 dagar tills han kommer hem :)

Dag 5 - Pluggveckan har börjat..


.... DATUM: 2009-10-26 TID: 12:51:06


[En bild från när jag och älsk firade vår halvmånadersdag]


Idag börjar pluggveckan.. Ska bli klar med rättskunskapen och matten idag, sen blir det UFfande resten av tiden! Julia kommer hit imorgon, så då blir det seriously PIC-ing! Hoppas att jag hinner fixa lite med bloggdesignen idag också, är så otroligt trött på den! Nu ska jag och syster äta lunch :)


Dag 4 - Vintertid


.... DATUM: 2009-10-25 TID: 15:04:06
Sov i över 12 timmar inatt! Det gråa vädret i kombination med att vara otroligt trött gjorde mig inte direkt sugen på att gå upp ur sängen.. Fick dessutom en extra timme eftersom vintertiden började igen idag. Har kollat på två filmer hittills idag, "Män som hatar kvinnor" och "En shopaholics bekännelser". Snacka om kontrast mellan dom två filmerna.. Ska fixa lite i mitt rum, sen blir det några till filmer uppkupen i sängen med massa kuddar och mysiga filtar. Mysig höstdag helt enkelt :)

Dag 3 - Högskoleprovet


.... DATUM: 2009-10-24 TID: 17:41:30
Idag var det dags för högskoleprovet.. Kände mig sjukt otaggad, men vaknade klockan 5 och var hur pigg som helst! Fixade iordning matsäck och lite annat och begav mig av mot provlokalen. Tiden går faktiskt väldigt snabbt under provet, och att man får äta godis i pauserna och träffar trevliga människor gör inte saken sämre :) Facit till provet ligger redan uppe, och jag fick exakt samma resultat som förra året! Exakt lika många rätt! Hur är det ens möjligt?! Jag blir nog inte smartare än så, som Ellen så fint sa.. Dock är jag helt slut nu, så det blir en kväll fylld av bra filmer och godis. :D

Dag 2 - Watch me


.... DATUM: 2009-10-23 TID: 18:18:13
Äntligen är det höstlov! Blev ganska segt på slutet med 2,5 timmar mattelektion.. Men jag överlevde det också, och nu är det lov! Firade med att köpa en ny klocka (med tanke på att det bara kostade 11:- mer att köpa en ny, snygg, klocka istället för att byta batteri på min gamla fula..). Så nu kommer jag ha full koll på tiden imorgon! ;) Högskoleprovet here I come! Köpte även proviant så jag inte svälter ihjäl imorgon.. Det brukar dock bli tvärt om, brukar ha svårt att äta under prov. Men lite lunch är nog bra att få ner sig, och godis brukar ju inte vara något problem..

Ikväll blir det Idol, såklart!, och lite högskoleförberedelser.. Måste packa väska och sånt tills imorgon, ska åka tiiidigt!

Dag 2 - Cookies!


.... DATUM: 2009-10-23 TID: 10:33:45
Just nu sitter jag i skolan på fotolektion. Vi håller på att skriva ut våra bilder, men annars händer ingenting. Med andra ord är det en ganska onödig lektion.. Vaknade vid 6-tiden i morse och åt frukost, sen somnade jag om och vaknade en halvtimma innan bussen skulle gå, panik! Övervägde seriöst att ligga kvar i sängen hela dagen, men sen kom jag på att det blir kakor till lunch! Ellens underbara recept, som Julia har bakat! :D Åkte till skolan idag bara för kakornas skull!

Hade fått ett meddelande på facebook från Älsk i morse. Han är framme i USA nu och det verkar som allt har gått bra :) Min älskade globetrotter ;)

Dag 1 - Gräsänka


.... DATUM: 2009-10-22 TID: 17:32:24

I morse åkte pojkvännen iväg till USA. Philadelphia närmare bestämt! Där ska han spendera 11 dagar med sina sysslingar (och pappa och faster som också är med på resan). Tänkte passa på att återuppliva bloggen ordentligt under dessa dagar. Det var ju verkligen sjukt länge sen jag skrev dagligen i min kära dagbok.

Jag blev väckt av sms från älsk som skrev att han var påväg mot flygplatsen. Sms:ade med honom ända tills hans plan lyfte 10:15. Efter det har jag fixat med lite skolsaker. Redigerade en bild i fotograferingskursen som ska vara inlämnad imorgon och skrev klart min krönika. Är inte nöjd med resultatet på något av det, men det får duga. Vill ha höstlov och ledighet nu! Bara en dag kvar i skolan (foto och matte D står på schemat..) nu. På lördag är det dock högskoleprovet, så det blir ju inte direkt någon vila då.. Och lovet måste ju iofs spenderas med att skriva affärsplan till företaget.. Men det blir skönt att kunna sova länge på mornarna i alla fall :)

Igår var jag på Stockholm Open med M som jag inte träffat på jättelänge! Vi såg tre matcher, och hade ganska ont i fötterna båda två efter att ha stått upp väldigt länge.. Men kul hade vi det ;) Hade med mig systemkameran så jag försökte ta några bilder (200 st..) men det var alldeles för dåligt ljus inne i lokalen.. Synd, tennis är annars riktigt kul att fota!


Två veckor


.... DATUM: 2009-10-18 TID: 19:05:07

De senaste två veckorna har varit fyllda med mestadels trevliga saker. Fina Towe fylld 18 förra helgen och hade en trevlig fest på lördagen. Min gamla skola hade öppet hus i torsdags, så jag och Nyco gick dit och träffade gamla lärare och var nostalgiska i några timmar. Det behövs lite sånt ibland. I fredags hade pojkvännens kompis också 18-årsfest och gårdagen spenderades i mysig säng med älsk. Idag har jag mest skrivit på affärsplan till företaget. Det går sakta men säkert framåt.


Kanelbullens dag


.... DATUM: 2009-10-04 TID: 11:56:53

Läänge sen sist.. Som vanligt.. På senaste tiden har det varit en hel del skolarbete, framför allt med företaget som ska startas upp nu. Förra helgen var vi hemma hos Julia och fotade alla bakverk, och åt upp en del också ;)
Den 25:e september firade jag och Henrik försenad halvårsdag med att gå på chokladprovning, jättemysigt! Och i torsdags hade vi 7-månadersdag. Tiden går så otroligt fort! ♥

Idag är det plugg och kanelbulleätande som står på schemat. En helt okej söndag..