Send me on my way


.... DATUM: 2007-05-31 TID: 07:23:46

Idag är det öppet hus på skolan. Då är det meningen att vi ska redovisa vårat projektarbete.. Den gruppen jag är med i leder faktiskt, haha. Alla andra har runt 30 poäng, vi har 130! Så det är väl en underdrift att vi är lite malliga. Men stämningen i klassen har aldrig varit bättre. Det märks att alla vill ta vara på den sista veckan vi har tillsammans. Ska bli så otroligt kul på balen nästa fredag!




Rusted Root - Send Me On My Way

Projektarbete och funderingar


.... DATUM: 2007-05-28 TID: 17:59:14
Det känns som att bloggen inte riktigt är prio nr 1 just nu. Men tyvärr blir det  ju så ibalnd, att det man tycker är roligast inte alltid kan komma först, hur gärna man än vill.

Idag har vi börjat med ett projektarbete i skolan. Men eftersom betygen redan är så gott som satta är det knappt någon som bryr sig, vilket är synd då dett verkar vara som det klart roligaste temat hittills. Vi är inlottade i grupper som ska skapa en ny planet. För att klara uppdraget har vi fått "pengar" som vi kan köpa information för från lärarna och varandra. Synd bara att det inte är någon som tar det på allvar. Orkar inte med att det alltid bara är jag som bryr mig om skolarbetet..

image92


Men det är ju bara två veckor kvar tills I'm out of there! Åh, vad skönt det ska bli. Men visst, lite separationsångest blir det nog...  

Trädgården


.... DATUM: 2007-05-27 TID: 18:49:10
image91

Mors dag


.... DATUM: 2007-05-27 TID: 10:45:17
Idag blir det en "fixa allt som jag inte har hunnit med den senaste tiden"-dag. Alltså är det allt möjligt som ska hinnas med idag.

Dessutom är det ju mors dag, så mamma ska få lite extra uppmärksamhet!

Ha en trevlig dag allesammans /JohannaC

Kycklingen Kjell


.... DATUM: 2007-05-26 TID: 11:39:37
Jag blev kär igårkväll! En en kyckling! Alltså jag tror aldrig att jag har sett något så sött!

Kjell I ♥ U

Makeover!


.... DATUM: 2007-05-25 TID: 21:36:34
Jag har som ni märkt inte bloggat så mycket den senaste veckan, men idag var sista dagen på min prao, så nu har jag tid för bloggen igen!
image90

Det har varit en jätterolig vecka med många överraskningar och nya bekantskaper. Den största förändringen är dock min nya hårfärg! Ja, jag som trodde att jag skulle bli mörkblond med ljusa slingor har istället blivit jätteblond med några få mörka slingor. När jag träffade N och S i stan efter praoen kännde de inte igen mig! Men jag är jättenöjd även fast det blev mycket ljusare än planerat ;)


Trollunge


.... DATUM: 2007-05-23 TID: 18:43:59
Imorgon ska jag bleka slingor i mitt hår för första gången. Har inte ens tonat håret eller någonting tidigare. Tror nog att jag är den enda i hela världen (typ) som inte har ändrat hårfärg någon gång i hela sitt liv på onaturligt sätt. För nog ska ni veta att jag inte alltid har haft denna mörk blond/ljus bruna-färgen hela livet... Jag föddes med en ordentlig kolsvart kaluffs (min släkt kallade mig för trollunge). Runt min ettårsdag hade jag istället helt plötsligt superljust hår. Men när jag var ca 10 år började det bli mörkare igen, och nu vet jag inte riktigt hur jag ser ut ;P

Så jag har ganska stora förväntningar på imorgon. Men ännu har jag inte köpt något blondshampoo! Någon som har något tips?

God morgon!


.... DATUM: 2007-05-23 TID: 07:45:11
Måste skynda mig för att hinna med bussen, men tänkte visa dagens outfit först.

♥ Grön tröja - Fynd på H&Mimage87
♥ Vita jeans - DCate
♥ Brunt linne - H&M
♥ Silverarmband - H&M
♥ Silverhalsband - Efva Attling

Grön jacka - H&M
♥ Lepardballerinor - Skopunkten































Fri som en få(n)ge(l)


.... DATUM: 2007-05-22 TID: 18:54:30
Den här veckan kommer det tyvärr bli lite mindre bloggande. Både prao och tre skoluppgifter tar upp all min tid just nu. Men jag ser ljust på det, efter den här veckan kommer jag aldrig mer ha några skoluppgifter i grundskolan!

image86


Nu ska jag i alla fall äta middag, Mamma har lagat köttfärssås och spaghetti. Sedan blir det plugg framför Ugly Betty och Desperate Housewivies. Trevlig kväll på er allesammans /JohannaC

Fynd


.... DATUM: 2007-05-22 TID: 07:33:47

Började praoen igår, och det är jättekul! Har fått göra nya blanketter, vilket kanske inte låter så roligt, men Photoshopnörd som jag är, är det rena himmerlriket att sitta och bildbehandla i sex timmar..

Jag fyndade dessutom två tröjor på H&M igår för 29,50kr/styck! Jag blev verkligen glad när jag såg dem. En var en rosa topp med puffärmar, som jag ska inviga idag.

Ha en bra dag allesammans/JohannaC


Yoga


.... DATUM: 2007-05-20 TID: 16:44:43

Ska ta en paus från pluggandet och köra ett yoga-pass. Köpte en instruktions-dvd för ett tag sedan som jag faktiskt inte har provat än. Så jag tycket att nu är en bra tid (jag gör verkligen allt för att slippa plugga..).

Har ni någon erfarenhet av tränings-dvd, är de bra?


Shopping in the city


.... DATUM: 2007-05-20 TID: 12:48:48

Imorgon börjar det skolan kallar Elevens val. Det betyder att vi elever  får bestämma vad vi vill göra under en vecka. Jag har valt att praoa, vilket ska bli jättekul. Genom åren har jag bla. praoat på McDonalds och olika bibliotek, men den här gången ska jag praoa hos ett företag inom samhällsbyggnadssektorn. Det ska bli jätteintressant!
Företaget ligger vid Slussen, så efter "jobbet" kommer det bli mycket shopping på Götgatan och andra ställen inne i Stockholm.

Jag har redan siktat in mig på en del saker:

image85

Glada fötter


.... DATUM: 2007-05-19 TID: 17:50:25
Nu blir det jordgubbssmoothie och kladdkaka framför den gulligaste filmen jag sett på länge, Happy Feet. Hann inte kolla klart på den igårkväll, så slutet ska ses nu.

Ha en trevlig kväll allesammans /JohannaC

Ingen ork


.... DATUM: 2007-05-19 TID: 15:34:20

Regnet smattrar mot fönsterrutan och jag känner mig allt annat än på topp. Det är så mycket saker som jag borde göra än att sitta framför datorn och blogga. Men all motivation till att göra något nyttigt har försvunnit. Jag är bara så fruktansvärt trött just nu.

image84
En av alla skoluppgifter som jag måste göra...

Marie Antoinette


.... DATUM: 2007-05-19 TID: 13:23:11
image82

Det blev alltså Marie Antoinette som vi såg i
fredags. Ska jag vara helt ärlig så var den en ordentlig besvikelse. Hade otroligt höga förväntnigar på filmen, och den levde inte alls upp till dem. Utan att avslöja för mycket för er som inte sett filmen kan jag säga att det inte direkt hände någonting alls. Och slutet? Man ville ju vet vad som hände med Marie Antoinette.. Men visst, det var en härlig film med jättefina kläder och miljöer! Att filmen är inspelad där allt faktiskt hände en gång i tiden, Versailles, är ett stort plus. Dock var det stora skiftningar i ljudvolymen och konstiga scenövergångar.
Filmen får 2 JC av 5. Den är fin för stunden, men uppfyllde inte mina förväntningar.
image83

Lite uppdateringar


.... DATUM: 2007-05-18 TID: 15:44:38

Idag har jag passat på att sola i det härliga Stockholmsvädret! Dock blir jag bränd snabbt, så nu är jag snarare röd än brun.

Fick för mig att jag skulle prova olika håruppsättningar inför balen. Så nu sitter jag med håret fullt av papiljotter. Känner mig lite som
Marie Antoinette (filmen vi såg igår, recenssion kommer.. ).

Bloggdesigenen känndes inte helt hundra, så jag gjorde om den lite. Inspirerades av Jehonas rundade hörn, hoppas att det är ok att jag härmade lite.. Vad tycks?

image80

Myskväll


.... DATUM: 2007-05-17 TID: 20:12:01

Har städat upp i mitt stökiga rum, så nu kan man faktiskt se golvet igen. Jippie!

Nu blir det myskväll med familjen. Pappa är iväg och köper pizza och hyr filmer. Vet inte riktigt vilka det blir, men önskemålen var Marie Antoinette, Hitch, Offside eller nya Bond. Recension av filmen blir det i alla fall senare.

Ha en trevlig
kristi himmelsfärdskväll allesammans!
♥/JohannaC


Lackat och klart


.... DATUM: 2007-05-17 TID: 19:06:24
image79

Blev sugen på att se hur nagellacket jag köpte igår skulle se ut när det var målat. Så sagt och gjort målade jag fingernaglarna med Mavalas La Paz. Resultatet blev bättre än förväntat och naglarna matchar balklänningen perfekt! Dock ska jag bara ha tånaglarna målade på balen i La Paz. Fingrarna ska vara lackade med fransk manikyr.

Let me hear the music play


.... DATUM: 2007-05-17 TID: 14:06:15

Unnade mig en ordentlig sovmorgon idag. Sedan åt jag frukost framför tv:n och kollade på gårdagens Grey's.

Tänkte bjuda på en lista med musik som just nu spelas mest i min älskade iPod:

Rihanna ft. Jay Z - Umbrella
Timbaland/Nelly F/Justin T - Give It To Me
The Verve - Bitter Sweet Symphony
Terence Jay - One Blood
Vitamin C - Graduation (nostaligi)

Vilken låt är din favorit just nu?


La Paz


.... DATUM: 2007-05-16 TID: 18:35:00

Jappselihapp! Idag gick vi bara i skolan till lunchen, då vi fick kompledigt för ett Öppet Hus vi hade i våras. Så helt plötsligt är jag nu ledig i en och en halv vecka. Eller tja, nästa vecka ska jag proa, men det är inte någon skola.

image78

Jag åkte in till vårt lokala "centrum" och letade efter armband att ha till balklänningen. Eftersom klännigen inte är så urringad vill jag inte ha halsband, så det får räcka med armband som smycken. Hittade faktiskt några fina på H&M som fick följa med mig hem. Dessutom fann jag det perfekta nagellacket på Kicks. Det har exakt samma färg som min klänning, så det ska jag använda på tånaglarna. Jag lovar att ni ska få se hela balutstyrseln på sen när det närmar sig den stora dagen!

Dagens


.... DATUM: 2007-05-16 TID: 08:16:41
Guten Morgen! En härlig dag idag, dock ordentligt blåsigt! Jag är lite pollenallerigisk, så när allt bara yr runt i luften blir jag ganska konstig i huvudet..
image77
Idag blev det följande kläder:

♥ Vitt linne - H&M
♥ Gul topp - H&M
♥ Jeans - Cheap monday
♥ Scarf i midjan - Åhléns





















Sista någonsin


.... DATUM: 2007-05-15 TID: 15:15:34
Idag hade vi den sista engelsklektionen någonsin i grundskolan! Det var faktiskt mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara, och det kom till och med några tårar. Den lärare jag fått bäst kontakt med är min engelsklärare och vi är mer som kompisar än lärare och elev. Jag hoppas och tror att hon och jag kommer hålla kontakten, även fast jag börjar i en annan skola till hösten. Jag önskar verklilgen att alla någon gång får ha en sådan underbar lärare som C! Det är de lärarna som gör det kul att gå till skolan fem dagar i veckan år efter år...

image76
Bästa klassen! ♥

Planer för dagen


.... DATUM: 2007-05-15 TID: 07:42:36
God morgon! Känns mycket roligare att vakna upp till denna soliga dag, än igår när det var så grått och trisst.
På dagens planering står:
♥ Gå till skolan 8.30
♥ Göra smoothie till mellis
♥ Fortsätta med fotofördjupningen
♥ Börja på förberedande undersökningen till ett skolarbete
♥ Äta middag
♥ Kolla på Ugly Betty & Desperate Housewives
♥ Ringa S
♥ Sova

Japp, är det någon som ännu inte fattat att jag är ett
kontrollfreak?

The Nine


.... DATUM: 2007-05-14 TID: 19:03:34
Nu blir det välförtjänd middag (korvwok) efter flera timmars Photoshopande av bilderna till mitt fördjupningsarbete. Det är så kul att jag inte märker hur fort tiden går! Senare i kväll blir det The 9, en riktigt bra serie. Så om ni inte ha sett den, bänka er framför TV:n 21.00 (TV3) i kväll.

image75


Vad ska ni göra resten av dagen?
/JohannaC

Svin i matsalen


.... DATUM: 2007-05-14 TID: 17:11:02
Alltså vad är det med killar i 15-16 års åldern? Idag på i matsalen utbröt det värsta matkriget i skolans historia. Och nej, det var inte de barnsliga killarna från lågstadiet som startade det hela, utan killarna i nian, som tar "grundenten" om tre veckor. Jag kan inte förstå hur de kan uppföra sig så barnsligt. Såklart menar jag inte att alla killar beter sig så här. Men minst 50% av killarna i min klass beter sig rent ut sagt som svin. När blir det bättre egentligen? Eller kommer killarna alltid bete sig så här? Jag kan inte nog säga hur stora förväntningar på förbättring jag har till gymnasiet...

Dagens klädsel


.... DATUM: 2007-05-14 TID: 09:00:13
image74Det var länge sedan jag hade en outfit-bild i bloggen.  Så här kommer dagens klädval:

* Vitt linne - H&M
* Svart topp - H&M
* Vit kofta - Gina Tricot
* Jeans - Vero Moda
* Halsband - H&M
* Klocka - Ur&Penn
- Sned hästsvans























God morgon!


.... DATUM: 2007-05-14 TID: 07:57:33
Det verkar som om det bara var min dator som var konstig i gårkväll.. Inte konstigt kanske med tanke på att jag hade haft den på hela dagen.

Idag blir det den näst sista normala skoldagen i grundskolan någonsin! Känns faktiskt lite vemodigt. Det gäller att njuta av de få dagar vi har kvar nu.
image73

Dagens frukost består av:
* Oboy
* AXA Harmoni med skinka och tomat
* Ett päron
















Lite shopping och städning


.... DATUM: 2007-05-13 TID: 20:59:15
image72

Igår blev det en del shopping. Har blivit mer och mer den senaste tiden. När jag var yngre brukade jag alltid spara alla födelsedags- och månadspengar jag fick. Men nu vet jag inte riktigt vart allt försvinner hela tiden!

Men jag kan försvara mig med att jag faktiskt bara gjorde fynd igår, så här är listan för er intresserade:
Flickan från ovan
Glimor, läggningsvätska
♥ Bikini från H&M
Bomullsrondeller (mina favoriter) från H&M
Concealer från H&M
Kuvertväska från KappAhl

Nu ska jag fortsätta att städa rummet. Blev verkligen sugen på att dammsuga efter OC. Fråga inte varför =S
Ha en trevlig kväll allesammans! ♥

Near to the end


.... DATUM: 2007-05-13 TID: 18:18:33

Så var det snart slut på det roliga. Idag visar Kanal 5 det näst sista OC-avsnittet någonsin(?). Är lite oklart om något annat tv-bolag i USA kommer att köpa upp serien och fortsätta spela in nya avsnitt, men det känns ändå som att det är dags för ett avslut för serien.
Jag har kollat på serien enda sedan den började sändas i Sverige, och har inte missat ett avsnitt sedan dess. Kalla mig konstig, men det är faktiskt, om inte den bästa i alla fall, en av det bättre serie som någonsin gjorts. Jag kan förstå folk som bara ser några avsnitt och tycker att den är jättedåligt, men om man inte sett serien i sin helhet missar man alla "underliggande" skämt och meningar. Det är därför jag tycker att OC är så underbar. Man kan se avsnitten hur många gånger som helst, och alltid se något nytt i dem.


Marissa och Ryan

Makeover


.... DATUM: 2007-05-13 TID: 15:54:34
Har nu suttit alldelse för länge med att fixa ny design på bloggen. Men pedantiska jag är äntligen nöjd!
Vad tycker ni? Var den förra bättre eller var det dags för förändring?
(Om ni inte kan se nya desigen, tryck på F5).

image71

Dagen efter


.... DATUM: 2007-05-13 TID: 13:00:27
Serbien vann.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det märks verkligen att det inte är låten utan vilket land som framför den som räknas nu för tiden. Men Ukrainas låt har verkligen fastnat i min hjärna nu (ein, zwei, drei, tanzen!)

Började redan igår med att göra om utseendet på bloggen. Har en annan blogg som jag testar på innan jag ändrar utseendet på den här. Hoppas att ni får se resultatet senare i kväll.. 

Vad ska ni göra denna (i Stockholm) gråmulna söndag?
 

Räkmackor och folie


.... DATUM: 2007-05-12 TID: 17:43:20
Ikväll blir det räkmackor framför ESC. En familjetradition som är jättemysig =). Hoppas verkligen att The Ark vinner, dock tror jag att Ukraina kommer att ta hem segern. Känns så oseriös att alla som egentilgen inte kollar på tävlingen kommer att rösta på dem, och få dem att vinna. Förra året vann monster, detta år är det en stjärngossa i aluminiumfolie som är favorittippad...
Min favorit är dock Hanna från Finland. Lite deppig låt för att vara en ESC-låt, men den är helt klart bäst (om man inte räknar Sverige alltså)!


Ukraina - Sverige - Finland

En obekväm sanning


.... DATUM: 2007-05-12 TID: 15:07:04
image68

Filmen vi såg 
igår, En obekväm sanning", var jättebra! Snacka om att Al Gore är en bra talare. Människor som brinner för sin sak imponerar verkligen på mig, särskillt när det handlar om en sådan viktigt fråga som den globala miljön. Om ni inte har sett filmen så rekomenderar jag den verklgen! Den har även vunnit även en Oscar för bästa dokumentär.

Full fart mot helgen


.... DATUM: 2007-05-11 TID: 08:05:02
Idag är det äntligen fredag! Faktiskt en
ganska slapp dag i skolan då vi både
har mentorstid och slöjd, vilket aldrig brukar vara så seriöst, men nog så kul. Idag ska vi även kolla på "En obekväm sanning" på SO-lektionen. Har hört att den ska vara bra, så det blir spännande. Annars ska jag försöka komma iväg efter skolan och köpa accessoarer till balutstyrseln.


Skulle gärna ha denna fina T-shirt från Asos idag. Men det blev istället en gul topp från H&M..


New York in my dreams


.... DATUM: 2007-05-10 TID: 17:42:19
image66

Just nu sitter jag och jobbar med veckans geografiläxa. Vi ska låtsas att vi flyttar till en utländsk storstad, och sedan skriva fakta om den och varför man vill flytta just dit. Jag valde självklart mitt drömresemål, New York! Själv har jag aldrig rest längre än till Italien, men New York är verkligen det ställe på Jorden jag känner mig "dragen" till. Jag har någon slags fysisk längtan dit som är svår att beskriva! Hoppas verkligen att det inte dröjer allt för länge innan jag kan åka dit. Är så avundsjuk på
Engla som precis är hemkommen från "The Big Apple".

JohannaC tipsar


.... DATUM: 2007-05-09 TID: 18:58:55
Usch och fy av mig att skriva att jag ska tipsa om mascara, och sen glömma bort. Men till mitt försvar kan jag säga att S ringde och gjorde mig uppmärksam på en sak jag totalt glömt bort, och var tvungen att fixa med det igårkväll. Så inlägget kommer nu istället:

image65


Jag har provat en del mascaror under min livstid, men den jag använder just nu är min absoluta favorit! Den heter MaxFactor Masterpiece och ska göra fransarna längre och fylligare. Jag tycker absolut att den klarar av det med bravur. I.o.f.s. använder jag alltid fransböjare, vilket gör resultatet ännu tydligare. Men för en så pass billig summa (ca 120:-), tycker jag att den helt klart är värd högsta betyg. Så om ni ska köpa en ny mascara så är den helt klrt värd ett försök!

Effektiv eftermiddag


.... DATUM: 2007-05-08 TID: 14:54:52
Idag hade vi bara halvdag i skolan därför att lärarna skulle på ämneskonferans. Så nu under eftermiddagen har jag redan hunnit:

* Jogga min vanliga runda
* Städa rummet (eller jag håller på med det just nu)
* Duscha
* Prova balklänningen och skorna
* Köpa peeling från Dermalogica (recension kommer)

Det var i alla fall en liten uppdatering. Skriver mer senare. Har bl.a. fått en fråga om vilken mascara jag använder, svaret får ni senare idag.../JohannaC

Shoe me up!


.... DATUM: 2007-05-07 TID: 19:55:30


Idag har jag varit på återbesök hos min tandreglerare. För er som inte vet hade jag tandställning från HT i sjuan till VT i åttan. Så det är exakt ett år sedan jag tog bort rällsen. Men jag har fortfarande en metalltråd bakom tänderna på underkäken och en genomskinlig sak som jag har när jag sover. Egentligen tyckte jag inte själv att jag behövde tandställning. Särskilt inte efter att jag fick veta att jag var tvungen att dra ut fyra tänder. Men nu i efterhand så märker man verkligen en otrolig skillnad!
Så ett tips till alla er som kanske tvekar, det är absolut värt allt det "jobbiga".

Efter tandläkarbesöket gick jag runt lite i stan. Hittade de perfekta balskorna på Wedins på Kungsgatan! Blev helt överlycklig när jag hittade dem! Bilder på både klänning, skor och accessorarer kommer senare, jag lovar!

Träffade S och A på bussen också. Vi hade det jättetrevligt och jag fick reda på att jag och A sökt till samma gymnasium. Dock olika program, men vi kommer säkert träffas mycket. Jättekul =)

Nu ska jag fortsätta med klassresefilmen och se The Nine om en stund. Trevlig kväll på er!♥

Min nya sko


.... DATUM: 2007-05-06 TID: 14:13:43
image64
Hemma igen. Hittade faktiskt ett par joggingskor som var helt underbara! Nu blir jag verkligen motiverad att sticka ut och springa! Det finns en joggingslinga inte långt ifrån där jag bor, så jag kanske sticker dit i eftermiddag. Måste bara bli färdig med mitt arbete... Men motivationen är verkligen på topp just nu!

 

Kontrollfreak


.... DATUM: 2007-05-06 TID: 10:42:06
Ahh, ibland tror jag faktiskt att jag är ett hopplöst fall av kontrollfreak.. Idag hade jag planerat att skirva klart min NO-uppsatts, men för fem minuter sedan ringde pappa och sa att vi ska iväg och köpa skor till mig om en kvart. Så nu faller hela min dagsplanering. Men problemet med mig är att jag tror att allt gör under om jag inte har totalkontroll, men det brukar ju ändå ordna sig tillslut. Läste en artikel i en gammal VR igårkväll om hur man vet att man är ett kontrollfreak. 9 av 10 påståenden om kontrollfrek stämde in på mig. Men det stod också att det första steget till att bättra sig, är att bli medveten om problemet. Och det är jag nu, så vad är nästa steg? Antagligen att sluta skriva långa blogginlägg och börja klä på mig, har fortfarande morgonrock på mig.


Men om någon ser en lång, ljus tjej med lila morgonrock stressa omkring i Länna, bli inte rädda! Det är bara jag..

Spring Johanna, Spring!


.... DATUM: 2007-05-04 TID: 19:00:37
Idag hade vi idrott i skolan. Dagens uppdrag var att springa två varv runt vår klass vanliga promenad/joggingrunda. Den är drygt två kilometer, så när klassen går den tillsammans (som vi brukar göra när någon lärare är sjuk och vi inte har annat att göra) tar det typ 30 minuter.
Men idag på idrotten skulle vi alltså springa två varv, varav det första skulle bli tidtaget. Jag är verkligen inte direkt någon idrottsmänniska, även fast jag ibland kan få hysteriskt ryck och vara hälsosam i en vecka (men som med så mycket annat så tröttnar jag snabbt).
I alla fall så brukar jag inte direkt springa 2 kilometer hur som hellst, så dagens uppgift känndes väldigt skrämmande.. Men det gick bättre än förväntat (dock var jag typ den långsammaste =P ) Men nu är jag verkligen motiverad att förbättra min kondition och styrka.. Problemet är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra, utan att tröttna efter några dagar.

Vad gör ni för att behålla/komma i form?


En av låtarna som höll mig motiverad under joggingturen.
Min absoluta favoritlåt med Madonna, Forbidden Love.

Whaleborg!


.... DATUM: 2007-05-04 TID: 07:22:12
Var ju som sagt något strul på min blogg igårkväll. Därför kunde jag inte ladda upp bilder från Valborg, så jag gör det nu istället!
Valborg
Här är jag vid brasan, fotograferad av P. Gör en rolig min på ena bilden, men det fanns faktiskt en anledning till det. (Men just nu kommer jag inte ihåg varför =P )


Men kul som tusan hade vi den kvällen! Puss på er alla underbara nya människor jag lärde känna! ♥

Vad är väl en bal på slottet


.... DATUM: 2007-05-03 TID: 21:05:36
Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men det är något seriöst fel på min blogg. Undrar om det beror på datorn eller blogg.se, men jag hoppas verkligen att jag lyckas posta detta inlägg.

Idag har några av mina klasskompisar som jag konfirmerade mig med åkt tillbaka till Assisi, där vi spenderade en underbar vecka förra året. De bestämde sig för att bli assistenter för det här årets konfirmander, så de får uppleva resan på nytt! Jag behöver nog inte säga att jag är rejält avis just nu.. Men men, vad är väl en vecka i Italien då man kan vara fast i skolan med den sista hysteriska betygsspurten..

Can I take a picture?


.... DATUM: 2007-05-03 TID: 07:28:13
Tog en liten paus från bloggen igår, men idag är jag tillbaka!
Idag ska jag fotografera i skolan för mitt bildprojekt. För att få MVG i slutbetyg i bild måste man göra ett fördjupningsarbete (i alla fall är det så på min skola). Jag har valt fotografering, eftersom det är den konstform jag är mest intresserad av. Hoppas att bilderna blir bra!

Puss på er =)
/JohannaC

Lite om gårdagen


.... DATUM: 2007-05-01 TID: 11:04:39
Hittade, efter flera timmars letande, en balklänning som ser ut ung. som den blåa, fast den är rosa.

På kvällen var jag med N, O, W och deras kompisar som jag aldrig träffat förut. Snacka om att vi hade kul! Absolut min bästa Valborg hittills! Men jag åt någ liite för mycket sockervadd igår.. Haha!

Nu måste jag fortsätta plugga. Känns inte som att jag gör något annat. Men jag ska försöka börja på klassresefilmen också.. Pussar ♥