Myslov


.... DATUM: 2009-02-25 TID: 22:23:13
Sportlov=fikalov. Det har blivit väldigt mycket fikande de senaste dagarna, vilket verkligen inte är mig emot! Har kommit fram till att det är väldigt fint att ha lov. Inga måsten, bara oändliga fikatimmar. Jag fryser inte om fingrarna längre heller. Min halsduk har fått två syskon! Lite shopping har jag också hunnit med (på fem minuter) och den första Twilightboken har jag även införskaffat mig nu. Har dock läst den två gånger redan, men nu kan jag läsa den huuuur många gånger jag vill ;) Filmen har jag dock bara sett två gånger..

Sweetie


.... DATUM: 2009-02-24 TID: 00:18:47

[Sportlovsfika igår: Semla och varm choklad med grädde och minimarshmallows]

Gone baby gone


.... DATUM: 2009-02-24 TID: 00:11:05

Somnade vid 5 igår (eller imorse egentligen..). Vaknade ändå fantastiskt utvilad vid klockan 10. Låg kvar i sängen och myste ett tag, innan jag makade mig ur sängen ner till soffan. Galet mysig morgon med andra ord!

På eftermiddagen bar det vidare till Centrum där en del banksaker skulle fixas. Träffade M och R oväntat i rulltrappan också. Och sen kom N och mötte upp. Helt otroligt vad jag har saknat honom! Vännen min, lämna mig aldrig så länge igen! Efter lite spanande åkte vi vidare in till stan för att träffa H ;) Vi fikade bra länge (jag drack latte! Ja, riktig latte! Med kaffe!).. och sen kom E och gjorde oss sällskap också. Den filuren åker till Berlin typ nu! Sverige känns plötsligt lite tommare...


81st Annual Academy Awards


.... DATUM: 2009-02-23 TID: 00:38:57
Ikväll/inatt/morgonbitti är det Oscarsgalan. Just nu sitter jag i vardagsrummet med datorn och såklart tv-n igång. Röda mattan börjar fyllas med kändisar och jag känner hur energin börjar återvända. Jag kanske faktiskt orkar vara vaken ett tag? :) Det går ingen nöd på mig, har både chokladbollar och myssällskap! Kan bli den bästa Oscarsgalan so far.
_______________________________________________


Update 04:00     Klockan är fyra och jag och min partner in crime är fortfarande vakna. Dags för bästa biroll nu.. Om inte Heath Ledger vinner går jag och lägger mig!


The first day of forever


.... DATUM: 2009-02-21 TID: 19:46:33

Vaknade av mobilpling klockan 9:11 i morse

och sedan dess har jag haft ett leende på läpparna hela dagen. Det är ju lov! Ännu bättre blev det när jag kollade ut genom fönstret och insåg att det snöat under natten! Nysnön förevigades med en fotorunda.

Varmchoklad blev det till lunch efter promenaden, i sann sportlovsanda. Efter det bakades det chokladbollar.

Nu är det finmiddag och Melodifestivalen som står på schemat. Måste ju hålla utkik efter min skylt ;)

Honey, I'm still breathing


.... DATUM: 2009-02-20 TID: 21:38:06
Sportlov! Sportlov! Sportlov! Så fruktansvärt fantastiskt att det inte är sant! Äntligen kan jag andas igen. På något sätt lyckades jag överleva veckan beståendes av, vad som kändes, ett oöverstigligt berg. Men det gick, tillslut! Och jag lever. Tjejen andas! Vad jag ska göra under ledigheten är dock ett kapitel i sig. De flesta flyr Stockholm som om det vore pestsmittat, men jag är kvar mitt i smeten. Kan nog bli mysigt i alla fall :)

Red eye


.... DATUM: 2009-02-17 TID: 13:37:21
Ibland blir inte dagarna som man har tänkt sig.. Att vakna upp med ett rött igensvullet öga är till exempel en riktigt dålig idé om man har mycket att göra.. Så hejsan allesammans. Idag är Johanna hemma och är skitirriterad på sitt öga. Bara så ni vet. Kanske lite bättre tajming den här gången än när hon gick i mellanstadiet och vaknade upp på morgonen som det var skolfotografering och exakt samma sak hände. Vi kan nog konstatera att det skolfotot inte är det finaste på henne... Förhoppningsvis är det bra imorgon igen. Ingen har väl undgått att det värsta Johanna vet är när hon blir tvingad till att ta det lugnt!

Kom inte närmre, åh snälla kom närmre


.... DATUM: 2009-02-15 TID: 19:10:50

Jag har börjat lyssna på svensk musik. Herregud, hur gick det till?! Men det finns fina låtar med fina svenska texter. Här är ett exempel...


[
Säkert! - Någon gång måste du bli själv]

Happy new year


.... DATUM: 2009-02-15 TID: 14:07:19

I fredags var det nyårsafton med Kairo-tema hemma hos Ell.
Alla fina flickor var där plus god mat och fina samtal. Lite obligatoriskt singstarsjungande hanns givetvis med också innan det var dags för vickning (parisare som jag (!) och Ell bossade över) och brevskrivning. Nästa nyår får de öppnas igen. Så länge ligger de gömda på ett säkert ställe... En väldigt fin kväll var det i alla fall. Gott nytt år på er! :)

Du har ingen aning att jag tänker på dig


.... DATUM: 2009-02-13 TID: 00:06:11
Lite tankar klockan 00:06 fredagen den 13:e...

En vecka som försvann, *poff*. Imorgon är det nyårsafton med Kairotema. Jag har världens bästa vänner! Och igår hälsade jag på min kanske mest otippade vän. Vi är faktiskt vänner, och har nog alltid varit, egentligen. Mer än så säger jag inte.. Och jag saknar min bästa vän. Något fruktansvärt. Kom tillbaka! Min värsta vän tänker jag också på ibland. Bara ibland, men det vill jag inte erkänna. Sommaren längtar jag till något grymt. Fladdriga klänningar! New York-abstinens utan dess like har jag också, Forks är inte riktigt samma sak..  Men mest tänker jag på mina vänner. Gamla och nya. Och de som inte längre finns kvar...

The big nineteen


.... DATUM: 2009-02-09 TID: 21:55:31
Fredag: Joo fyllde år och det firades med rosa tårta och fnitter.

Lördag: Joo hade födelsedagstjejmiddag som var jättetrevlig! Hon kommer att bli en väldigt bra Bree, efter att hon har skapat fred och rättvisa i världen!

Söndag: Pluggdag som så många andra söndagar.

Måndag: Otroligt fint väder idag. Äntligen liite vårkänslor i alla fall! Spionerade på ett fint pensionärspar från fönstret när vi åt lunch. Fina människor verkade de vara. Spionerade på lite andra människor också, som seden föreskriver.

Är ledig imorgon, vilket är helt fantastiskt underbart!

I'm falling in love with your favourite song


.... DATUM: 2009-02-05 TID: 22:59:25

30 minuter av denna dag har jag spenderat ståendes på telefonkataloger.
12 timmar har spenderats i soffan
Resterande timmar har jag kollat på snöflingor.

En fin torsdagsdag.


Read my fortune in my Metro card


.... DATUM: 2009-02-02 TID: 22:36:03

Bussen gick sönder
igen påväg till skolan imorse. Lite halvläskigt att köra med trasigt underrede på motorvägen, men jag lever fortfarande så jag antar att det gick det också. Resten av dagen försvann i något slags rött rus. Fort som tusan och lite luddigt i kanterna. Brukar vara så på måndagar. Vill minnnas att jag skrev ett ekonomiprov, hade en lång psykoloiglektion och räknade lite matte. Lyckades stjäla en penna och tappa bort mina vantar också, +1-1 är visst 0, så jag antar att den här dagen gick jämnt upp tillslut.

Imorgon kommer att bli en galet fin dag! Åh, längtar! Men än kan jag inte sova. Har pluggande kvar att göra och lite annat socialiserande inmot nattimmarna. Men somsagt, imorgon blir en fin dag. Tror att jag klarar mig på några timmars mindre sömn! ;)