Make me up


.... DATUM: 2010-10-20 TID: 23:21:31
Istället för att tentaplugga mikroekonomi har jag suttit i 2 timmar och samlat ihop till en stoor beställning på eleven.se. "Tentaveckor är som sprit - Man gör saker som man annars inte skulle göra" kommenterade pojkvännen så klokt när jag berättade om mitt handlande. Nu borde jag kanske ändå ta tag i pluggandet på riktigt... Tenta om typ 33 timmar...

Test


.... DATUM: 2010-10-19 TID: 23:32:59
Hej! Testar om det funkar att blogga från mobilen :)

Done done and done


.... DATUM: 2010-10-19 TID: 21:57:28
Klar med första tenta! Det känns som att det gick helt okej, kanske till och med bättre än helt okej :) Nu är det bara att ladda om till micro-tentan på fredag..

Hann med att shoppa klänning till på lördag också. Blev inte någon av
dessa (provade dock den blåa, men den var inte lika fin i verkligheten), istället fick jag tag på er ursnygg svart långklänning från H&M. Kanske liite för fin för lördag egentligen, men det är en risk jag får ta. Snygg blir jag iaf ;)

Nu gäller det


.... DATUM: 2010-10-19 TID: 11:19:59
Snart är det dags att åka in till skolan för att skriva tentan. Laddar med gröt för att orka med de tre timmarna. Mellan 14-17 är tentan, så håll tummarna lite extra hårt då ;) Har inte pluggat så mycket alls det senaste dygnet, har mest försökt gå igenom allt i huvudet och försökt vila så mycket som möjligt. Lär märka om några timmar om det var den rätta strategin.

Nu ska jag äta upp lunchen och gå igenom allt en sista gång. Ska lyssna på den här låten hela vägen in till skolan sen för att peppa mig. Vädret gör ju så att man blir ganska slö...


Travie McCoy - We'll Be Alright

Gasqueklänning


.... DATUM: 2010-10-18 TID: 13:04:28

När tentaperioden är slut (på fredag kl. 12:01!!) så börjar festhelgen! Först är det pub på fredag och sen Gasque på lördagen. Till den tillställningen är det black tie som dresscode, och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Så imorgon, efter första tentan, blir det belöningsshopping à la festklänning. Har hittat några fina på BikBok som jag tänkte leta efter, men då är ju den eviga frågan, vilken ska jag välja? ;)

Tentaplugg..?


.... DATUM: 2010-10-18 TID: 12:04:15
Av alla dagar de senaste månaderna när jag inte har bloggat så är nog idag den dag då jag verkligen har minst tid för bloggen! Därför är det minst sagt ologiskt att det just idag av alla dagar ploppar upp ett inlägg här. Som vanligt så har det hänt en miljard saker sen det senaste inlägget. Framför allt har jag börjat mina studier på handels i Stockholm, vilket har medfört att en stor del av mitt liv har förändrats. Har fått nya vänner som är otroligt inspirerande, trevliga, roliga och helt fantastiska på så många olika sätt. Jag trivs verkligen på skolan! Men, varför är det en så exeptionellt dålig bloggdag idag? Jo, för imorgon har jag min första tenta! Marknadsföring är det som står på schemat.. På ett sätt känner jag mig förberedd, men å andra sidan vet man ju aldrig vad det kommer att vara för frågor. Så därför borde jag fokusera mer på the marketing planning process än att sitta här och blogga. Jag blev helt enkelt bara så himla bloggsugen ;)

En av 100 modeller att plugga in tills imorgon...