Sno stilen


.... DATUM: 2007-01-28 TID: 16:23:57
Sno stilen

Egentligen är jag inte ett så stort fan av Carmen Electra, men ibland får hon verkligen till det, iaf. i klädväg. Hittade en jättefin klänning hos
Asos, det är näästan så att man bara måste ha den!!

Sjukgymnastik


.... DATUM: 2007-01-27 TID: 14:48:57
Igår var jag och besökte en sjukgymnast ang mina ledproblem. Hon gjorde en undersökning och konstaterade att jag har överrörliga leder. Det känns ju inte så jättekul, men det är en förklaring till varför jag hela tiden stukar fötter, händer och gör illa knäna. "Botemedlet" är att träna upp fler muskler som ska kompensera för överrörligheten. Jag har fått några övingnar som jag ska göra varje dag, så jag hoppas jag snart blir bättre.

Balansövning

Serier


.... DATUM: 2007-01-25 TID: 17:58:56
Serier

Jag är ganska, nåväl, mycket beroende av tv-serier. Det är min stora passion och jag skulle nog kunna påstå att det är min största hobby. Jag vet att det kanska låter lite patetiskt, men man lär sig faktiskt ganska mycket av att kolla på tv. Framför allt har jag serierna att tacka för mitt MVG i engelska.
Jag gjorde ett kollage av mina favoritserier, inser nu hur många det är, och det är inte ens alla.. Borde kanske skära ner på tittandet lite, men jag är ju så nyfiken på vad som ska hända med alla karaktärerna..

Statistik


.... DATUM: 2007-01-25 TID: 16:26:35
Brukar tycka att det är kul att se hur många som hittar hit till min lilla blogg. Använder mig av blogg.se's egen statistik, men när jag kollade idag hade allt nollställts från igår. Konstgit, konstigt.. Har inte gjort något speciellt med bloggen, så jag tror inte att det är mitt eget fel..

Är det någon annan som också har samma problem??

Update
Såg att blogg.se har skrvit att de uppdaterar statistiksystemet. Det är därför man bara kan se dagens statistik. Men det ska vara fixat igen snart.

Bildtolkning


.... DATUM: 2007-01-24 TID: 15:39:13
Idag är det plugg och ytterligare gymnasiebesök som gäller. Har två läxor tills imorgon, tyskaglosor och en bildtolkning.
Men ikväll är det både OC och What about Brian, så man har iallafall något att se fram emot.

Drömmen

Grupparbete


.... DATUM: 2007-01-23 TID: 17:21:45
I skolan håller vi på att läsa om världskrigen. Det är ganska deprimerande att tänka på allt hämskt som hände under 1900-talet.

Förra veckan började vi med ett grupparbete där vi på något sätt skulle dokumentera Sverige under mellankrigstiden. Våran grupp valde att göra en film. I fredags spelade vi in scenerna som ska vara med. Jag hade med mig min filmkamera och stativ till skolan. Scenerna blev bättre än jag trodde och idag redigerade vi allt på min dator som jag hade med mig. Det blev verkligen superbra! Kanske lägger jag ut filmen på YouTube snart för allmän beskådan.

Måndag


.... DATUM: 2007-01-22 TID: 17:12:23
Idag började skolan igen efter helgens lugna tempo. Det hände inget speciellt som är värt att nämna.. Allt var med andra ord som vanlgt.

Efter skolan följde N med mig hem för att kolla på det senaste
One Tree Hill-avsnittet. Jag såg det igår, men hade inget emot att kolla på det igen, älskar OTH!

Nu ska jag och pappsen åka på öppet hus hos en gymnasieskola. Det är verkligen mycket som man måste tänka på innan man gör sitt viktiga val.. Snart är det dags....

Äntligen!


.... DATUM: 2007-01-21 TID: 17:38:31

Har tagit en paus i själva bloggandet under några dagar för att kunna fixa den nya desigenen. Jag trivdes inte riktigt med den gamla, men den nya känns verkligen som mig. Nu kommer jag knappt kunna hålla mig från att blogga. Har även lyckats fixa problemet med att bloggen blev så konstig när jag la in videoklipp. Så nu kan jag komma igång och blogga ordentligt!


Placebo - Running up that hill

Problem


.... DATUM: 2007-01-14 TID: 14:50:42

I flera år har jag haft problem med min hy. Jag har mått väldigt dåligt över det och det har hämmat mig som person. Tex. kan jag inte gå ut utan att ha smink på mig och jag bävar för att visa mig för någon annan när jag inte är sminkad.

I fredags var jag hos en läkare och fick recept på Tetralycal som är ett slags penicillin som hjälper mot finnnar. Jag har verkligen stora förväntningar på medicinen och hoppas att kuren, som är i några månader, ska hjälpa. Jag går även hos en hudterapeut och gör behandlingar och sedan i höstas använder jag produkter från Dermalogica. På tisdag ska jag köpa produkter från i.d. Har hört mycket gott om dem och jag hoppas att de täcker bra, för även om jag för tillfället inte har så många "aktiva" finnar, har jag röda märken ifrån gamla. 

Räcker det med i.d's foundation eller måste man ha concealern också? 


Slut på julen


.... DATUM: 2007-01-14 TID: 14:39:15
Så var det över för den här gången, Slut på julen
julen alltså. Idag ska jag plocka ner allt julpynt som jag har i mitt rum. I vanliga fall brukar det kännas lite sorgligt, men iår ska det bara bli skönt!
Kanske är det ett bevis på att man börjar bli äldre...










Helt perfekt!


.... DATUM: 2007-01-10 TID: 18:29:12

I helgen hade jag otroligt roligt! I lördags åkte jag med familjen och hälsade på några vänner som vi inte träffat på sex år. Det är otroligt hur fort tiden går! Förra gången vi sågs var deras yngsta barn knappt ett år, nu går han i förskolan.
Vi hade det jättetrevligt och jag hoppas att det inte dröjer sex år innan vi träffar dem nästa gång.

I söndags fyllde pappa år. Då åkte vi till Kungens Kurva för en riktig shoppingtur! Först gick vi på
IKEA och köpte saker till mitt rum. Kanske inte så roligt för pappa, men han verkade ganska nöjd ändå.
Sedan gick vi till Heron City för att kolla på bio. Det blev "Djävulen bär Prada", helt otroligt att jag inte hade sett den innan. Den överträffade helt klart mina förväntingar, tom kläderna var snyggare än jag trodde att de skulle vara!
Innan vi åkte hem gick vi och åt middag på Vega-baren, Sveriges första hamburgerrestaurang, pappas favoritställe. Efter det hyrde vi tre filmer som vi såg hemma, framför allt den här var riktigt bra!

Jag har haft ett perfekt slut på jullovet alltså!!


Aj, aj, aj..


.... DATUM: 2007-01-04 TID: 17:47:33

Har egentligen inte så mycket att skriva om idag. 158164-3

Som vanligt när jag har ledigt har jag fått massa krämpor. Känner mig som en 80-årig gammal gumma. Den här gången är det min rygg som spökar, brukar annars få ont i foten eller knäna. Ingen vet vad det beror på, har varit och röntgat mig flera gånger, men läkarana hittar inget. Hoppas verkligen att det går över tills skolan börjar igen, mina krämpor är annars ganska kända i skolan.


Ut med det gamla...


.... DATUM: 2007-01-03 TID: 17:49:10
Idag har jag rensat i min garderob, det behövdes verkligen! Hade kvar kläder från när jag gick i mellanstadiet. Nu har min tre år yngre syster fått ta över det mesta. På måndag ska jag på en shoppingrunda i stan. Har en hel del julklappspengar att handla för. Framför allt behöver jag fler toppar, är ganska kräsen när det gäller tröjor.
 
Garderob
Drömgarderoben från Ikea



Gott Nytt År!


.... DATUM: 2007-01-02 TID: 14:01:53
Har tagit en liten paus med bloggandet under nyårshelgen, men nu är jag tillbaka!!
Hoppas att ni alla har haft en bra början på 2007. 

Under helgen har mina kusiner varit på besök! Vi hade jättekul och de lärde mig att spela poker. Gissa om de blev lite överraskade när jag vann vår pokerturnering vi hade sen när jag lärt mig reglerna. Det är alltid lika kul att kunna överträffa folks förväntingar!!

Hoppas ni alla får ett bra år, jag känner redan bra vibbar från det nya året. Trevligt 2007 allesammans!