Onsdag


.... DATUM: 2009-09-16 TID: 12:24:08
Sitter i skolan och försöker få rätsida på svensktexten.. Gah, varför blir det inte bra för?! Har haft rättskunskap hela förmiddagen och är ganska slut i huvudet efter att ha gått igenom arvsrätt och regler kring testamente.. Kan ju vara bra att kunna.. Om 1,5 timma börjar svenskan, då måste texten vara klar! Men det löser sig.. Tror att jag ska äta dagens andra äpple nu :)

Improved


.... DATUM: 2009-09-15 TID: 19:24:08
Nu har det hänt saker på bloggen :) Kändes som att det var väldigt länge sedan jag gjorde något åt designen... Men nu är det lite nytt i alla fall!

Svensktexten är nästan färdigskriven.. Får fila på de sista detaljerna imorgon på lunchrasten.. Har verkligen ingen inspiration just nu! Middag och Idol står på schemat nu, och sen ska jag sooova!

Muffins


.... DATUM: 2009-09-15 TID: 15:13:08
Igår var det en händelserik dag. Hade först skola mellan 10-15:30, sen var det dags för det första mötet med vår rådgivare till vårt UF-företag. Vi har ändrat affärsidéen så sent som igår, men nu är jag verkligen jättepeppad! Dock har jag inte sån stor lust att ta tag i allt annat skolarbete som också måste skötas, företaget är mycket roligare!

Efter mötet hann jag hem och byta om och träffa familjen lite snabbt innan Henrik kom och hämtade mig med bilen. Lyxigt lyxigt ;) Vi köpte donken-middag och åt hemma hos honom, romantic reunion :) Sov över där och sen följdes vi åt imorse. Han skulle till skolan men jag har inga lektioner på tisdagar så jag åkte hem med planen att plugga.. Det har inte gått så jättebra.. Ska försöka ta tag i det ordentligt nu! Helst av allt vill jag baka.. Fick en världens finaste bok av älsk som han köpt i England; 500 cupcakes and muffins! Vill baka varenda en! Han hade även införskaffat de sötsaker som jag bett honom köpa, oreos (såklart!!) M&M's och engelsk konfekt. Pojkvän pojkvän ♥

Just do it, forever


.... DATUM: 2009-09-13 TID: 15:10:03

Har haft en riktigt lugn helg. Igår var jag iväg en snabbis i centrum och fixade lite saker och idag är det plugg som står på schemat.. Har målet att skriva klart min utredande text i svenska C idag, så jag skriver så fingrarna blöder, typ.. Nej, ärligt talat har jag inte så mycket inspiration just nu. Har försöket med smoothie, mängder och kaffe och några avsnitt av favoritserierna, men inget hjälper! Älskade pojkvännen ringde från England för en liten stund sen, han kommer hem igen ikväll efter att ha spenderat ett långhelg hos sina kusiner. Och snart drar en ny skolvecka igång, har en känsla av att den kommer att bli väldigt händelserik, på både gott och ont. Men först måste svenskan skrivas...

 


090909


.... DATUM: 2009-09-09 TID: 12:59:39

Idag är det ett lite speciellt datum, 090909. Dagen har spenderats i skolan med rättskunskap på förmiddagen och just nu har jag håltimma innan svenskan börjar. Efter skolan ska jag hem en snabbis och sen hämtar älsk upp mig med bilen och sen ska vi tydligen iväg och handla 80 varmkorvar.. Blir sleepover hos honom sen också, jag är ju ledig på torsdagar ;)


Mad


.... DATUM: 2009-09-09 TID: 12:44:14

I helgen fastnade jag av en slump på femman där de visade finalen av "So you think you can dance". Så otroligt duktiga dansare, och det var helt klart rätt person som vann! Kolla på klippet ovan, det är min favoritkoreografi från finalen, och tjejen som dansar är hon som tillslut vann hela tjotaballongen!

August, what?


.... DATUM: 2009-09-08 TID: 15:14:18
Det har blivit lite si och så med bloggandet senaste tiden.. Men jag har helt enkelt inte haft sånn jättestor lust att dokumentera de senaste veckornas händelser. Körtelfeber och sen svininfluensa, augusti var inte en så jätterolig tid.. Var dessutom sjuk på min och älsklingens halvårsdag.. Men nu hoppas jag på nya friska tag igen! Skolan är inne på sin tredje vecka nu, och hittills känns det jättebra. Älskar verkligen mitt schema, är ledig både på tisdagar och torsdagar! Dock har jag en känsla av att de dagarna kommer fyllas med mycket pluggande..

I fredags gick vår värmepanna i huset sönder, så hela helgen var vi utan varmvatten.. Som tur var kunde jag smita över till Henrik och duscha, och nu har vi varmvatten igen. Drama, drama, drama!

För övrigt är det inte så mycket som händer just nu.. Jo, förresten, Henrik fick körkort idag!! Älskade pojkvännen :) Är nog dags för mig att också börja bli lite seriös med övningskörningen.. Har hittills provat att köra en gång, det slutade inte så bra..