Namnsdag


.... DATUM: 2010-08-08 TID: 14:06:20
Idag har tjejerna på mammas sida av släkten namnsdag, vilket ska firas med chokladbollar (som jag bakade igår) och tårta (som gjordes i förmiddags). Tårtan blir väldigt spännande att smaka, tror nämligen inte att den är speciellt god, haha.. Men det kändes roligare att prova något nytt. Älsk kommer hit om någon timme, så han får också smaka. Imorgon ska vi till Skansen, om vädret tillåter. Mys!

Då, nu och imorgon


.... DATUM: 2010-08-07 TID: 19:11:37
Bloggen... Herregud vad länge sen det var, vet inte ens var jag ska börja. Har varit inställd på att inte skriva mer i bloggen den senaste tiden, men det känns på ett sätt så sorgligt att lämna den så här. Det har snart gått 4 år sedan jag skrev det första inlägget, så jag tycker att den fortfarande förtjänar lite omtanke. Sedan det senaste inlägget har det hänt väldigt mycket.

Största händelsen var såklart studenten. En av mitt livs lyckligaste dagar hittills. Det som först såg ut att bli en dag med regn och flakförbud, blev tillslut en underbart solig dag med flakåkande runt i hela Stockholm. Lyckoruset och frihetskänslan var total och att få dela dagen med mina bästa vänner, pojkvän och familj och släkt var helt perfekt. Det var ändå med lite sorg i hjärtat jag lämnade gymnasiet. En tid som har betytt så otroligt mycket för mig. Mer än jag någonsin kunde ana. Visst hade jag stora förväntningar inför min gymnasietid, men de uppfylldes tio gånger om. Är såklart mest glad över min pojkvän och mina vänner, som jag antagligen aldrig hade lärt känna om vi inte hade gått i samma skola. Vet att jag har fått vänner för livet och mer kärlek än jag visste var möjligt.

En vecka efter studenten var det dags för att operera bort halsmandlarna. Kände mig lite krasslig dagarna innan, men det var okej att genomföra operationen i alla fall, vilket gick bättre än jag trodde den skulle göra. Stackars pojkvännen hade jätteproblem efter att han gjorde samma operation något år tidigare, men jag hade varken problem med att prata eller få i mig lite mat. Veckan efter operationen var ändå inte särskilt rolig, låg mest i sängen och gjorde ingenting. Men kronprinsessbröllopet piggade upp lite på lördagen och älsklingen kom och hälsade på. Jag kunde helt klart ha haft det sämre.

När jag hade återhämtat mig tillräckligt från operationen började jag jobba. Tre veckors arbete varvades med pojkvänsmys och kompisträffar.


En helg åkte jag och finaste flickorna (minus fina PIC som hade blivit sjuk..) till Ellens landställe i Enköping. Tre dagar med sol, bad, mat (jordgubbar!!), mycket skratt och knäppa observationer var precis vad jag behövde mitt under jobbperioden. Resterande tiden av jobbperioden försvann snabbt och plötsligt befann jag mig ute på havet i en segelbåt med älsk och hans föräldrar. Lite typiskt att det otroligt fina sommarvädret hade tagit slut samtidigt som jag fick semester, men vi hade det underbart ändå. Sista natten fick vi dock ett riktigt kraftigt åskoväder precis ovanför oss, och dagen efter bjöd inte på så roligt väder, så vi bestämde oss för att åka hem igen.

Dagen efter vi kommit tillbaka från seglingen åkte jag och älsk till Småland för att hälsa på farmor och farfar. Tre jättemysiga dagar fick vi i Nässjö (och snabbvisit med cab till Eksjö) med mycket shopping(!), god mat (såklart!!) och mysig stämning. Vi längtar redan tillbaka båda två.

Nu har jag haft en veckas ledighet sedan smålandsresan och jag har ledigt även nästa vecka. Sen väntar en veckas jobb innan jag börjar studera på Handelshögskolan här i Stockholm. Fick veta en måndag när jag var på jobbet att jag hade blivit antagen. Herregud vilket lyckorus! Känns helt otroligt att jag har kommit in på min drömutbildning. Ska verkligen bli så otroligt spännande!

Men det är först om två veckor. Och innan dess lovar jag att vi hörs igen.
Förlåt bloggen för att jag har ignorerat dig så länge. Hoppas att detta inlägg gör dig lite gladare.