Bloggvän


.... DATUM: 2009-06-24 TID: 21:49:48
Det blir verkligen inte så mycket bloggande nu för tiden... Känns lite som att bloggen har tappat sitt syfte, i alla fall det syfte den hade i början; vara ett ställe där jag kunde dela med mig om vad som hände i mitt liv och mina tankar. Men bloggen blev på ett sätt sin egen värsta fiende. För tack vare den (nu ska inte all ära tillräknas bloggen, men utan den hade det nog inte blivit som det är idag) så har jag nu en underbar pojkvän. En pojkvän som jag nu delar mitt liv och mina tankar med, istället för att skriva allt här på bloggen. Så om ni undrar var jag tar vägen mellan inläggen så är ett säkert kort att börja leta hos pojkvännen... ♥

Sommarlov!


.... DATUM: 2009-06-13 TID: 16:40:23
Jag har sommarlov nu! Eller egentligen så är det skolavslutning på fredag, men jag har inga fler skolarbeten att skriva eller lektioner att gå på. Så sedan i fredags (då jag lyckades försova mig till klockan 11:50 när jag egentligen skulle gått upp klockan 7..) har jag haft sommarlov! Det känns otroligt konstigt att inte ha något jag "måste" göra. Istället har jag och Henrik planerat vår Londonresa hela helgen. Flyg och hotell är redan fixat, så nu har vi planerat allt som vi ska göra under våra tre dagar i London, och sen några dygn i Guildford hos Henriks kusiner.
(Skrevs förra helgen...)

_____________________________________________________

Nu har jag sommar lov på riktigt!
10 veckor, som antagligen kommer att försvinna alldeles för fort, men just nu känns det som en evighet ligger framför mig. Är just nu hemma hos pojkvännen min och fortsätter med vårt London-planerande. För tillfället håller han på att trassla in sig i en karta, så jag borde nog hjälpa honom... Hörs snart igen :)