Mors dag


.... DATUM: 2010-05-30 TID: 12:13:50
Idag är det mors dag, och jag ska se till att mamma får nybakta blåbärsmuffins när hon kommer hem från jobbet :)

Men det är några timmar kvar tills dess, så nu ska jag plugga. Sista pluggdagen på gymnasiet! Trodde aldrig den här dagen skulle komma..

Lovin' ‘nilla fudge


.... DATUM: 2010-05-28 TID: 19:32:01
Så var två av tre kvarvarande solarbeten ur världen. Yippie! Känner mig dock inte så lättad än, har ju inte fått betyg på dem än. Och det återstår en skrivning på måndag.. Men men, nu är det i alla fall helg. Har inlett ledigheten med att rensa ur bland mitt smink. Var en hel del som behövdes rensas... Har även lyckats tappa bort mitt favoritläppglans. Det doftar precis som det gör på gatorna i New York (underbar vanilj) och är från Victoria's Secret; vilket betyder att det inte går att få tag på i Sverige.. Så, hojta till om ni ser det! Sista gången jag hade det var på vår studentskiva...

Update: Var inne på Victoria's Secrets
hemsida och upptäckte att just den färg jag tappat bort (‘nilla fudge) inte finns i sortimentet längre! Så nu hjälper det inte ens att åka till New York och köpa ett nytt... Måste verkligen leta överallt här hemma nu!

Hej


.... DATUM: 2010-05-27 TID: 19:10:14
Idag var jag i skolan, för första gången på 2 veckor! Kändes skönt att vara tillbaka och komma in i rutiner igen (och träffa pojkvännen igen). Dock hade jag ingen "riktigt" lektion idag, bara en väldigt stökig tävling oss SP;are emellan. Min klass vann iallafall ;)

Pluggar inför mitt sista prov på gymnasiet, ska skriva det kl 9 imorgon. Har en text som ska vara inlämnad imorgon också, som jag precis skrev klart! Sen är det bara en engelskaredovisning på måndag kvar, och sen är jag friii!

Nu blir det middag, sen mer plugg och kanske lite ESC innan det är dags att sova. Puss!

En månad av mitt liv


.... DATUM: 2010-05-26 TID: 19:33:39

Så söt kan man va som dalmatiner på sin studentskiva ;)

Det går verkligen i perioder, det här med bloggen.. Önskar verkligen att jag skulle prioritera att skriva mer här, för det är ju så roligt att läsa allt sen. Så nu tänker jag göra ett litet försök att sammanfatta den senaste tiden.

♥ Mösspåtagning med skolan och middag med finaste tjejerna
♥ Pojkvännens studentskiva
♥ Kristi Himmelfärdshelg med älsk och hans familj
♥ Min studentskiva!
♥ Sjuuk! (Tappade rösten i nästan en vecka, hosta, ögoninflammation, visdomstandsproblem.)
♥ Fått veta operationsdatum för mina halsmandlar; 14 juli
♥ Mindre än 2 veckor kvar till studenten!
♥ Har 3 skoluppgifter kvar...

Ungefär så har den senaste månaden spenderats. Imorgon planerar jag att gå till skolan igen, efter att inte ha varit där på 2 veckor... Är så trött på att vara sjuk! Men nu är det full fart mot studenten som gäller. Det börjar bli lite pirrigt!