Dreaming


.... DATUM: 2009-05-26 TID: 13:40:50

Sitter i skolan och försöker plugga... Det är verkligen inte så mycket kvar att göra nu, bara ett uppdrag och en redovisning/inlämning kvar... Försöker att bita ihop, men ju mer jag anstränger mig, desto mer vandrar tankarna iväg. Oftast till ett underbart och soligt London med Henrik. Det är inte så långt kvar dit nu, bara 41 dagar...


Många fina dagar


.... DATUM: 2009-05-24 TID: 00:42:23
Den hemska veckan övergick i att bli en helt underbar vecka...

När sista provet var avklarat på fredagen bar det av hem till Ellen för tjejkväll/natt/morgon med finaste flickorna. Filmer, fruktsallad (och annat ;) ) och tjittertjatter till in på småtimmarna gjorde susen på en riktigt psykiskt utmattad Johanna...

lördagen var det mys med pojkvännen i många men alldeles för få timmar.. Kollade på ESC-finalen gjorde jag nog också ja.. Söndagen gick åt till att göra ingenting.. Eller jo förresten! Flyg och hotell bokades till London!!! I juli åker jag och älsk västerut till britternas fina huvudstad. Helt otroligt underbart :)

Måndagen
s bravader bestod av handledarutbildningen på trafikskolan, så snart får jag börja övningsköra! Tisdagen försvann med lite shopping och inte så mycket mer. (Notera att jag var ledig både måndagen och tisdagen!)

onsdagen hade jag en lektion, engelska. Så nu är jag ikapp det lilla jag låg efter i den kursen. Ska redovisa det sista nu på onsdag, och sen är den kursen slut! Pojkvännstid efter skolan :)

Torsdagen innebar ledighet. (Ja ni har läst rätt, jag var bara i skolan 1 dag den här veckan!) Grillfest med trevliga människor långt borta på pendeltågslinjen. Det var lite ödsligt när vi skulle därifrån, men vi fick sällskap av en hare sista biten.

Fredagen var också underbart ledig. Inga måsten, bara en fantastisk pojkvän.

Idag åkte jag hem fruktansvärt tidigt för att vara en lördag.. Logistikproblem säger jag bara.. Träffade till slut kusinerna i alla fall som är i Stockholm över helgen. Mycket trevligt hade vi det på Waldemarsudde.

Imorgon ska jag plugga... Har inte blivit så mycket av det i veckan som ni märkt.. Men oj vad välbehövliga dessa dagar har varit. Som ett för tidigt sommarlov... ♥

Yes we can


.... DATUM: 2009-05-13 TID: 17:26:00
Den jobbigaste veckan under hela gymnasietiden har nu halvvägs passerats... Bara två dagar kvar... Sen leker livet igen!

Take me to the other side of this


.... DATUM: 2009-05-07 TID: 16:42:00
Har varit hemma från skolan i två dagar nu. Igår mådde jag riktigt dåligt så jag kunde verkligen inte gå till skolan.. Idag mår jag som tur var lite bättre, men jag hade ändå inga lektioner idag så det blev en till hemmadag. Har försökt plugga, men det går bara inte. Vet inte vad jag ska skriva, det står helt still i huvudet så fort fingrarna möter tangenterna. Förutom när det gäller bloggen då.. Typiskt det där, det är ju uppsatsen som måste skrivas, och det NU! Deadline är imorgon... Tror att jag tar en till paus.. Haha, hela dagen har varit en enda paus! Men sen så tusan! Måste ju skriva.. Nu eller aldrig liksom.. Kanske bra att klaga lite? Så kanske det går bättre sen.. Musik kanske är lösningen? PÅ HÖÖÖG VOLYM!!
 
Chris Cornell - Other Side of Town

Vårdagar


.... DATUM: 2009-05-05 TID: 22:19:37
Känns som att det är dags att blogga igen nu. Har varit borta i över två veckor, vilket jag nog aldrig har varit under bloggens historia. Men så har jag ju aldrig tidigare varit 18 heller...

De senaste två veckorna har i alla fall varit fantastiskt roliga! Födelsedagsfirande för pojkvännen med släkt och vänner, firande av våran tvåmånadersdag, stundetskiva och många andra fina dagar och nätter har passerat i en rasande fart! Allt har snurrat runt i en härlig röra, och det är först nu som jag börjar komma tillbaka i normal andning igen. Andas in den underbara vårdoften. Underbart är det. Tror att blommorna på träden i mitt område kommer blomma nu under veckan. Det är bland det vackraste jag vet.

Tyvärr har den senaste tidens bravader utvecklats till en förargerglig och hemsk förkylning. Migrän fick jag imorse också, precis innan den muntliga delen av nationella i svenska b. Men på något sätt gick det bra i alla fall... Slutet på den här veckan kommer dock vara hemsk.. Och nästa vecka ska vi inte tala om... Därför ska jag sova nu. Och drömma fina drömmar om fina vårnätter