Roomservice


.... DATUM: 2007-02-28 TID: 11:45:03
Igår skedde det som jag längtat efter i flera år, mitt rum blev omgjort!! Det är kanske inte den mest dramatiska förändringen. Det är framförallt nya gardiner, ny matta och andra inredningsdetaljer som har blivit utbytta. Men för en tjej som har haft samma rum sedan treårs-åldern är det ett stort steg!
Idag blir det ytterligare finlir, så bilderna kommer kanske imorgon.

Oscarsgalan


.... DATUM: 2007-02-26 TID: 17:58:59
Oscarsgalan

Inatt var det då dags för den årliga Oscarsgalan. Många är intresserade av vad kändisarna har på sig, så även jag. I år blev jag dock besviken, det var ingen som bjöd på en riktig "wow"-känsla. Därför satte jag ihop ett collage av de jag tycker var sämst klädda. Om man nu blir bjuden på Oscarsgalan, varför klär man sig då i en morgonrock, Meryl Streep??

Psst..


.... DATUM: 2007-02-24 TID: 16:51:41
Vill bara påpeka (lagom malligt) att nästa läsare, som inte besökt min blogg tidigare, blir min 200:e unika besökare!!

Frisk, friskare, sjukast


.... DATUM: 2007-02-24 TID: 16:10:24

Så har då jag också, liksom ytterligare 50% i min hemort, fått influensan. Har haft de här symptomen sedan i onsdags kväll:

* Hög feber som gick över jättesnabbt
* Snuva
* Hosta
* Otrolig hunger
* Halsont
* Illamående
* Ledverk
* Huvudverk
* Hallucinationer (såg kronhjortar på mina tapeter)

Igår låg jag i sängen hela dagen och kollade igenom mina OC-boxar. Det var faktiskt ett tag sedan jag kollade på den första säsongen.



Ikväll ska jag såklart kolla på Melodifestivalen. Jag hoppas att Andreas Johnsons låt är bra i år också. Mamma ska testa något nytt recept ikväll, men tyvärr kommer jag nog inte att känna smaken, jag är nämbligen helt däppt i däsan, stackars den som sjuker är...

Sjukling


.... DATUM: 2007-02-22 TID: 19:48:37
Just nu sitter jag i sängen med min laptop. Jag har 39 graders feber, så jag mår med andra ord inte så bra. Har legat i sängen hela dagen och är otroligt uttråkad! Mamma har tillåtit mig att kolla på film i en halvtimme, så det ska jag göra nu. Var bara tvungen att förklara varför jag kanske inte kommer uppdatera bloggen på några dagar.

Hoppas att ni andra mår bra!
Kramar /JohannaC

Why worry


.... DATUM: 2007-02-20 TID: 18:33:05

Har inte gjort så mycket idag. Eftersom det är hälsovecka i skolan så går vi bara mellan 9-13.30. Det är otroligt skönt!!! Framtidens schema är faktiskt ganska angenämt när jag tänker på det:

            Vecka 8: Hälsovecka
            Vecka 9: Sportlov
            Vecka 10: Projektvecka
            Vecka 11: Vanlig vecka
            Vecka 12: Klassresa ------------------------------>

            Vecka 15: Påsklov



Nu ska jag unna mig en helkväll framför tv:n. Både Gilmore Girls och Desperata fruarna går ikväll!


Bowling


.... DATUM: 2007-02-19 TID: 11:10:02
Ska precis iväg till skolan. Det är hälsodag idag så vi har fått välja vad vi vill göra. Jag och N ska spela bowling, det ska bli jättekul!! När jag var yngre gick jag på bowling ett tag så jag hoppas att jag vinner stort!

Dagens låt är absolut Måns Zelmerlöws Cara Mia!!

Hälsodagbok


.... DATUM: 2007-02-18 TID: 20:47:50
158164-20

Den här helgen har vi fått i uppdrag att skriva ner alla mat vi äter och om vi tränar något. Jag brukar tänka väldigt mycket på vad jag äter och tycker att den här listan ser lite väl stabbig ut.. Ush, godiset kunde jag iaf. ha skippat igår. Men som vanlig faller man för frestelser ibland, även om jag önkskar att jag va starkare.

Cara Mia <3


.... DATUM: 2007-02-18 TID: 16:57:40
Försöker posta ett inlägg om en skoluppgift vi skulle göra över helgen. Men när jag försökte ladda upp några bilder så fungerade inte blogg.se, så det inlägget får vänta ett tag.

Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. Följt de svenska
med- och motgångarna i Åre har jag givetvis gjort och kollat på Melodifestivalen. Måns var absolut bäst och jag belv så otroligt glad när inte Magnus gick vidare. Rätt åt honom eftersom han tagit ut segern i förskott!!

Sleeping beauty


.... DATUM: 2007-02-15 TID: 18:03:55
Igår gick det bästa OC-avsnittet på länge. Jag har varit lite besviken på serien den senaste tiden, men nu börjar den ta sig igen. Jag är annars en riktig OC-nörd och har alla DVD-boxarna hemma. Det finns ingen bättre avkopplig än gamla OC-avsnitt, jag lovar!!


The O.C -The Sleeping Beauty

It's a war going on!


.... DATUM: 2007-02-15 TID: 17:59:21

Jag tror att mina ögon hållre på att lossna från huvudet och hjärnan smälter och flyter ut genom öron.. Vet inte om det beror på att jag har pluggat i flera timmar, eller att jag håller på att bli sjuk.. Måste ta en paus nu och vila hjärnan.. annars kommer jag nog ändå bara att glömma bort allt som jag pluggar in.










 


Durch, für, gegen, ohne, um...


.... DATUM: 2007-02-14 TID: 18:02:55
Just nu sitter jag och försöker pränta in ackusativ- och dativprevpositionerna på tyska till provet imorgon. Dessutom måste man kunna realia om Tyskland under andra världskriget. Jag blir verkligen tookig!

Dagens ljusglimt var i alla fall alla kramar och fina kommentarer jag fick idag. Hoppas att ni andra har haft en lika bra alla hjärtansdag!

Trots allt pluggande hoppas jag att jag hinner se O.C och What about Brian ikväll, hoppas hoppas..

Tisdag, men det känns som måndag


.... DATUM: 2007-02-13 TID: 15:14:12
Dagens

Idag var jag i skolan igen. Det var kul att träffa kompisarna, även fast det är en del trassel just nu.
Att det aldrig bara kan vara lungt en dag i skolan!?

Idag är första gången som jag har med en "dagens klädsel" bild. Tänkte inte ha det från början, men det är ganska kul, i alla fall för mig, att kunna gå tillbaka och kolla vad man har haft på sig den senaste tiden.

Så idag blev det:

Tröja - Gina Tricot
Linne - H&M
Jeans - Vero Moda
Halsband - Indiska
Skärp - H&M

On my way


.... DATUM: 2007-02-13 TID: 08:22:06

Ska precis gå till skolan, men jag hinner skriva lite innan.

Idag börjar vi klockan 8.40. Det är skönt att skolan inte startar vid 8.00 som när man var yngre.
Jag har tagit bilder på dagens outfit, men jag hinner inte lägga upp dem nu. Får göra det när jag kommer hem.. Då blir det dessutom massa pluggande till veckans prov. På torsdag är det prov i tyska och på fredag i
historia.

Det blev inte ett så långt inlägg, men skriver mera när jag kommer hem igen.

Ha en bra dag /Kram


Paparazzi


.... DATUM: 2007-02-12 TID: 18:59:32
Idrotten


Berättade förut att det är andra i min klass som också bloggar. Den här bilden hittade jag på en av klasskompisarnas blogg. Den föreställer mig i skolans gym under idrottslektionen i fredags.. Jag såg att hon tog bilden, men jag blev ändå ganska paff när jag såg den på nätet. Ni får ursäkta mina vääldigt fina kläder, men jag var inte på bra humör den lektionen (dessutom gör jag någon konstig min)..

Say it right


.... DATUM: 2007-02-12 TID: 15:50:23
Jippie! Nu är det över 120 stycken unika besökare som har hittat till min blogg! Det kanske inte är så jättemånga jämfört med de riktigt stora bloggarna, men jag är superglad!!

Tack för att ni läser och det är extra roligt när ni ibland kommenterar. Det gör mitt liv lite mera värdefullt.



Dagens låt: Nelly Furtado - Say It Right

Monday


.... DATUM: 2007-02-12 TID: 11:38:05
Monday


Idag har jag på mig en av pappas gamla träningsoveraller. Den är inte speciellt snygg men den duger när man är sjuk. Naglarna fixade jag igår när jag fortfarande var någorlunda pigg. De är i färgen
Mexico från Mavala, min absoluta favoritfärg!

So sick


.... DATUM: 2007-02-12 TID: 10:44:43

Så har då jag också gått och blivit sjuk. Inte alls särskilt lägligt med tanke på alla prov som ska avklaras den här veckan. Men jag hoppas att jag kan gå till skolan i morgon. Min lillasyster fick ordentligt med feber igår, men jag hoppas att inte jag också blir smittad av det.

Nu ska jag spela
The Sims 2, det är faktiskt ett bra botemedel mot förkylning har jag märkt!


I'm a smygare


.... DATUM: 2007-02-10 TID: 13:04:41

Jag har fått reda på att det är flera än jag i min klass som bloggar. Jag följer deras bloggar i smyg, vill inte att de ska få reda på att jag också har en blogg. När de pratar om det på rasterna sitter jag bara tyst ock låtsas som att jag inte vet vad de pratar om. Kanske jag berättar att jag också är ägare av en blogg, eller så gör de som jag gör, läser bloggen i smyg. I så fall, hej på er! Men jag tror att jag än så länge inte blivit upptäckt!


They always test me...


.... DATUM: 2007-02-08 TID: 22:08:31
Idag var det nationellt prov i svenska, uppsatsdelen. Man fick välja mellan fyra "uppdrag". Jag valde att skriva om en resa som betytt mycket för mig. I tre timmar skrev jag, sammanlagt blev det sex handskrivna sidor. Var jättenervös innan, men det gick bättre än vad jag kunnat hoppats och jag hoppas att jag får ett bra betyg.

Eftersom vi hade ett så jobbigt test fick vi sluta när vi var klara. Jag skyndade mig hem och bänkade mig framför tv:n, skid-VM here I come! Jag älskar verkligen sport, i alla fall att kolla på det. Favoriterna är skidor, både utför och längd. Därför är det inte så svårt att räkna ut att jag gillar sportutbudet på tv just nu. Både skidskytte- och alpint VM. Att
Sverige tog guld i dag gav verkligen en extra guldkant till dagen.



Grace Kelly - Mika

Jäktigt


.... DATUM: 2007-02-07 TID: 18:46:57
Just nu är mitt liv otroligt hektiskt.. Det är nationella prov, relationsstrul och annat som är jobbigt just nu. Meningen med bloggen var verkligen inte att bara starta upp den, vara aktiv i någon månad, och sedan skita i den.

Jag hoppas att jag snart har tid att skriva mera. Håll ut under tiden och önska mig lycka till på uppsatsskrivningen imorgon!
 158164-3