Sommartider


.... DATUM: 2009-07-25 TID: 19:43:46

Oj oj oj, vilken sommar!
Har verkligen ingen lust att sitta framför datorn (såvida det inte gäller att redigera några av de 2000 bilderna ifrån englandsresan...) vilket har resulterat i nada bloggning...

London... Var ska jag börja? På de 6 dagar vi var borta hann vi med otroligt mycket.. Vi såg alla "måste"-sevärdheter i London, bodde på ett perfekt hotell, besökte släktingar, åkte till Brighton och hade det helt enkelt helt underbart! Nu i efterhand känns det som en dröm... En dröm som jag tyvärr har vaknat upp ifrån. Men det var absolut inte sista gången jag var i London... (L)

Veckorna efter att vi kom hem har fyllts med väldigt mycket hushållsarbete.. Bakning, matlagning och målande av huset. Börjar känna mig som en riktigt housewife.. Idag är jag hemma ensam och eftersom vädret är så grått och trist ska rummet få sig en rejäl storstädning. Det kan behövas med tanke på alla kläder jag köpt i England, och som fortfarande inte har fått någon egen plats i garderoben.. Kanske är anledningen just att det inte finns så mycket som plats för en hårnål i garderoben = en rejäl utrensning är minst sagt nödvändig..

Imorgon åker jag ner till Småland med familjen i några dagar. Det ska bli jättemysigt :) Dagen efter att jag kommit tillbaka till Stockholm igen bär det av norr ut för att möta upp pojkvännen och hans familj på deras segelbåt. Det verkar som att vädret ska bli bättre i mitten av nästa vecka, så det blir perfekt tajming!

Hoppas att det inte bara är jag som har en trevlig sommar!

Äntligen är sommaren här


.... DATUM: 2009-07-04 TID: 15:37:49
Sommarkänsla

Jobbade sista dagen för den här sommaren igår. Äntligen har jag sommarlov! De tre jobbveckorna har gått ganska snabbt ändå, och pengarna kommer väl till pass nu när Londonresan inte är långt borta. Håller på att packa för fullt just nu. Vill inte ta med mig för mycket från Sverige eftersom jag misstänker att det kommer bli en del shopping, men det är faktiskt svårare att packa lite än att packa mycket... Har imorgon på mig också, så det blir nog bra tillslut :) På måndag klockan 15:20 lyfter planet från Arlanda och vi är tillbaka på lördag kväll igen. 6 underbara dagar med pojkvännen!