Sjukling


.... DATUM: 2010-01-11 TID: 14:08:39
Skolan har börjat igen, men jag ligger hemma i soffan tack vare förkylning/biverkning av körtelfebern. Har varit på vårdcentralen två gånger och blev tillslut remitterad till en halsspecialist. Mina halsmandlar kan snart vara ett minne blott!

Har börjat plugga så smått igen efter ett helt pluggfritt lov. Det har verkligen varit otroligt skönt att för en gångs skull få ta det helt lugnt. Men nu är det rättskunskapsseminarium som gäller, så det är bara att sätta igång att läsa texter. Har saknat pluggandet lite, men avslöja inte det för någon!

Året som gick - året som kommer


.... DATUM: 2010-01-01 TID: 21:46:43
2009 har varit det bästa året hittills i mitt liv. Såklart mycket tack vare en viss person som har stulit mitt hjärta och fått mig att känna mig som världens lyckligaste under de senaste 10 månaderna. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli såhär kär och att en person skulle kunna påverka mig så otroligt positivt. 2009 var helt klart kärlekens år.

♥  Vilka länder besökte du?
London med pojkvännen
♥ Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
1/3, en av de bästa dagarna i mitt liv ♥
♥ Största misstaget?
Ingenting jag kan komma på.. Har följt mitt hjärta hela året :)
♥ Bästa köpet?
Flygbiljetten till London!
♥ Vad spenderade du mest pengar på?
Londonresan
♥ Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min älskade pojkvän, fina vänner och Coldplay-konserten!
♥ Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Coldplay - Viva la Vida
Susie Sue - Light on my shoulder
♥ Hur tillbringade du julen?
Hemma i Stockholm med familjen
♥ Favoritprogram på TV?
Grey's Anatomy
♥ Bästa boken du läste i år?
Milleniumtrillogin
♥ Något du önskade dig och fick?
Fina sommardagar med pojkvännen
♥ Något du önskade dig men inte fick?
Få vara med på lillasysters konfirmation. Fy för körtelfeber...
♥ Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Hade det trevligt med familjen
♥ De bästa nya människorna du träffade?
Med tanke på det jag skrev förra året (De bästa nya människorna har jag ärligt talat inte "träffat" iår.. ;)) så känns det ju inte mer än rätt att fortsätta och prata om samma person som jag menade då och som nu är min omtalade älskade pojkvän :)

Om 2009 var kärlekens år, så kommer 2010 vara överraskningarnas år. Just nu är det så mycket som är ovisst med tanke på det kommande årets största händelse; STUDENTEN! Vem vet var jag befinner mig såhär dags nästa år.. Jag kan bara hoppas på att det är i sällskap av underbara vänner och en fantastisk pojkvän. Älskar er alla! ♥

Gott nytt år!


.... DATUM: 2010-01-01 TID: 20:23:19
December var en väldigt fin månad. På lucia bakade vi julgodis tillsammans, jag och finaste vännerna. Gott blev det också! Firade jul med familj och morbror och hade nyårsfestligheter med pojkvännen och några vänner. Väldigt fint måste jag säga :) Just nu njuter jag av att vara helt ledig från allt skolarbete.