En obekväm sanning


2007-05-12 - 15:07:04
image68

Filmen vi såg 
igår, En obekväm sanning", var jättebra! Snacka om att Al Gore är en bra talare. Människor som brinner för sin sak imponerar verkligen på mig, särskillt när det handlar om en sådan viktigt fråga som den globala miljön. Om ni inte har sett filmen så rekomenderar jag den verklgen! Den har även vunnit även en Oscar för bästa dokumentär.

4 KOMMENTARER



Kommentarer
Elin kommenterade:

Jag kan dock inte hålla med dig. Visst var det ett jättebra ämne och bra innehåll, men den blev så låååångtråkig. Det skulle ha varit intressantere och roligare om det var en film, eller vad man ska säga.. jag menar hela filmen handlade om när han stod och pratade. Fattar du? Men man fick verkligen en tankeställare måste jag säga. Jag skulle rekomendera den till vuxna människor. Roligt att du tyckte om den iallafall:) Vad tycks om mina fynd på min blogg då? Kram!

Elin kommenterade:

Bytt blogg nu! undrar om du skulle vilja göra om min blogg, alltså ändra utseende? Du verkar vara duktig på det? :) / Elin

2007-05-13 @ 12:24:13
Blogg/hemsida: http://elu0809.blogg.se
Anonym kommenterade:

fin blogg

2007-05-13 @ 12:45:20
JohannaC kommenterade:

Elin: Kan hålla med dig om att det egentligen nästan bara är en "film" om Al Gores föredrag. Men den var verkligen tänkvärd!
Ska kolla in dina fynd =)
Längre fram planerar jag att skriva ett inlägg om hur man kan fixa sin bloggdesign. Håll utkik!

2007-05-13 @ 16:27:44
Blogg/hemsida: http://johannac.blogg.se

Kul att du vill kommentera det här inlägget!
Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Adress till blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback