Sjukling


.... DATUM: 2013-04-11 TID: 16:53:41
Jag har åkt på världens förkylning. Har egentligen inte varit sjuk sedan jag sist skrev i bloggen (om man inte räknar matförgiftningen jag fick när jag och A firade vår 1-årsdag). A var sjuk i helgen, men då passade jag på att åka hem till föräldrarna och övningsköra. Har gett mig f*n på att jag ska ta det där körkortet nu, så i början av veckan hann jag faktiskt med två körlektioner, trots att jag var förkyld. I efterhand så kanske det inte var så jättesmart, men under lektionerna så glömde jag bort att jag var sjuk och det gick faktiskt riktigt bra. Har varit ute och kört på Lidingö igen och denna gång gick det mycket bättre än förra året, då lastbilsincidenten skedde. Men nu är det nya tag som gäller och jag är faktiskt riktigt taggad. Ringde till trafikskolan och bokade in ett gäng nya lektioner och ska dessutom gå risk-ettan nu på söndag. Hoppas bara att jag hinner bli frisk tills dess.
 
Vad händer annars då?
- Firade påsk hos farmor i Nässjö. A följde också med och det var hur trevligt och skönt som helst att få komma bort från stan. Dygnet innan vi åkte iväg hade jag och A smygstartat påskledigheten med att spendera ett dygn på Grand Hotell Saltsjöbaden. Så underbart härligt med spa, god mat och lugn och ro.
- Jag har börjat träna(!!!!)! Innan jag åkte på den här förkylningen har jag faktiskt varit på gymmet minst tre gången i veckan (oftast fler). Är anmäld både till Vårruset den 28 maj och till Midnattsloppet i augusti. Är ju heeelt galet att jag ska klara att springa en mil om några månader. Så jag måste verkligen träna! Hoppas på att förkylningen släpper snart så att jag kan komma igång igen.
- Både jag och A har köpt varsin iPad och härom dagen kom det hem en Apple TV till oss.. Ooopsie, har visst blivit riktigta Apple-nördar. Men tur för mig nu när jag är sjuk, kan inte klaga på att jag inte har något att sysselsätta mig med mellan feberyrorna.

2012, innan vi börjar gå in på 2013


.... DATUM: 2013-04-11 TID: 16:37:00
Ytterligare ett halvår har gått sedan jag hörde av mig senast. Börjar se ett mönster i mitt skrivande... Har inte ens gjort en sammanfattning av 2012, så den kommer nu!
 
 
♥ Vilka länder besökte du?
...eh, räknas Småland? Måste bli bättre på att åka utomlands!
♥ Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
1 februari <3
♥ Största misstaget?
Att jag inte var tydligare med vad jag ville.
 ♥ Bästa köpet?
Min iPhone!
♥ Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra..!
♥ Gjorde någonting dig riktigt glad?
När A överraskade mig med Coldplay-biljetter!
♥ Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Paradise - Coldplay
♥ Hur tillbringade du julen?
I Tyresö med familjen
♥ Favoritprogram på TV?
Suits!
♥ Bästa boken du läste i år?
Hungerspelen
♥ Något du önskade dig och fick?
Blev överröst av julklappar från A
♥ Något du önskade dig men inte fick?
Ett sommarjobb..
♥ Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Blev bjuden på middag och bio av A
♥ De bästa nya människorna du träffade?
Min pojkvän! Och Cicci! <3
 
Så, en snabb sammanfattning av 2012, nu tycker jag att det är hög tid att bloggen får följa med in i 2013!