Tentaplugg!?


.... DATUM: 2011-03-13 TID: 18:46:09
Är just nu inne i den tredje tentapluggsperioden sedan jag började mina högskolestudier, och inte är det roligare den här gången heller.. Känner mig otroligt stressad. Har två tentor nästa vecka (statistik på måndag och redovisning på fredag) och än har jag inte koll på någonting känns det som... Men när jag tänker efter så är det såhär det har känts inför de andra tentorna också, så det kanske går vägen även denna gång..

För att mildra paniken så har jag spenderat senaste dagarna med pojkvännen. I onsdags var vi på båtmässan och i helgen har vi varvat plugg med mys och bakning. Igår fick herrn för sig att vi skulle ge oss på att baka chokladvaniljgifflar. Jag var rejält skeptisk till att ge mig på detta till synes mycket krångliga projekt, men efter någon timme eller så, så var två plåtar klara för att skjussas in i ugnen. Och gott blev det! Den första bullen slank ner framför Melodifestivalfinalen.

Nu ska jag snart bli hämtad av mamma för att spendera en natt i hemmet. Sedan blir det skola i några timmar imorgon, för att sedan åter ha drygt ett dygns kvalitetstid med världens bästa pojkvän.

Du och jag


.... DATUM: 2011-03-02 TID: 19:35:35

Ibland går tiden så otroligt snabbt. Som när man är kär till exempel. Igår firade jag och älskling två underbara år tillsammans. Och fler ska det bli ♥