Sommarlov!


.... DATUM: 2011-06-21 TID: 18:25:48
Det blir längre och längre uppehåll här, men nu har jag äntligen sommarlov! Första året på Handels är avklarat och jag har sedan augusti klarat av att skriva 8 tentor, lyssnat på otaliga föreläsningar och seminarier, träffat fantastiska människor, fått underbara nya vänner, gått på hysteriska fester och haft så jäklans roligt! Samtidigt har det varit väldigt tufft och påfrestande. Nog för att gymnasiet var jobbigt, men innan man börjar på högskola tror jag inte att man vet vad det innebär att plugga, i alla fall inte om man börjar på Handelshögskolan. Men oj vad jag har lärt mig mycket i år, framför allt hur mycket lättare det går när man samarbetar.

Sommaren däremot har inte börjat så bra. Två dagar efter sista tentan, som var den 13:e, var det dags att operera min stortå som har envisats med nageltrång hela våren. Operationen gjorde att jag missade sommarfesten, men vad är väl en fest på Handels när man kan ligga hemma med dunkande fot? Typiskt nog har läkningen inte gått som planerat och jag var idag på vårdcentralen för ett tredje besök sedan operationen.. Jag skulle egentligen börjat jobba igår, men det är framskjutet tills jag kan gå normalt igen. (Har även infört ett nytt mode, rödprickiga strumpor i gubbsandaler, kom ihåg var ni läste det först!)

Istället för att gräma mig över förlorad jobbtid och uteblivna fester har jag spenderat den första veckan av sommarlovet med pojkvännen. Även kära lillasyster har hållit mig sällskap med att plöja One tree hill-avsnitt i mängder. När man dessutom blir serverad årets första smultron i snapsglas, misstänker jag att ingen som haft nyopererad stortå har haft det bättre.